xenia's day

Sijoitusprojektin julkisivut

Teksti: Xenia

Rakennuslupa sijoitusprojektille irtosi parisen viikkoa sitten ja nyt keskiviikkona alkaa tontilla maatyöt ja sen jälkeen sit paalutukset ja perustustyöt. Ajatuksena on saada perustukset tehtyä ennen talvea ja aloitella runkoa sit kun miehen tämän hetkinen projekti on valmis joskus tammi-helmikuussa. Toiveena meillä olisi tehdä niin, että tämä valmistuisi ensi kesän lopulla ja tehtäisiin omaa seuraavaa kotia jo vähän päällekkäin ainakin niin, että vanhan talon purkutyöt ja maatyöt olisivat tehtynä kun mies hyppää siihen projektiin kiinni. Hehhe, tästä ei tosin olla vielä keskusteltu pankin kanssa, mutta luulen, että se on ihan ok – kunhan vakuuksia riittää. Ja toki hyvin mahdollista, että tämä sijoitusprojekti olisi jo siinä vaiheessa myytynä kun sitä meinaamme myös ennakkomarkkinoida. Aika moni kuitenkin haluaa myös valikoida itse pintamateriaaleja. Jos talo ei kuitenkaan menisi kaupaksi rakennusvaiheessa, minä valikoin matskut ja aika selkeä visio minulla jo onkin siitä, mitä sinne tulisi. Katsotaan mitä käy.

Yllä kuitenkin ensin talon väritystä. Talo tullaan maalaamaan mustalla maalilla ja osittain paneelina on kuultosävytetty puuta. Luulen, että mennään joko Tikkurilan Sora-sävyllä tai sit sävytetään kuullotetta niin, ettei puu lähde kellertämään. Lehtikuusi oli itseasiassa yksi vaihtoehto, mutta sen saatavuus on tosi huonoa tällä hetkellä. Luultavasti mennään siis männyllä.

Asuinpinta-ala on 130 m2 ja makkareita on neljä kappaletta. Lisäksi löytyy vaatehuone (ison makkarin yhteydestä), yläkerran kylpyhuone, alakerran saunakylppäri, kodinhoitohuone, vaatekomero eteisestä, sekä tekninen tila ja ulkovarasto.

Yleisesti ottaen talon pohja ja ulkomuoto muutenkin on hyvin samanlainen kuin tässä missä nyt asutaan, mutta olemme tehneet jonkin verran muutoksia julkisivuihin ja lisänneet pinta-alaa 10 neliötä.  Jos teillä on kotia etsinnässä, niin laitan mielellään lisäinfoa ja kuvia eli siinä tapauksessa laittakaa sähköpostia osoitteeseen xeniablogi@gmail.com

Nyt teen vielä pikaisesti muutaman rästihomman ja sit lähden hakemaan lapsia. Tein aamulla taktisesti jumpan heti lasten viennin jälkeen ja tein viikon ruokaostokset samalla eli nyt ei tarvitse sitäkään tehdä. En yhtään tykkää mennä kauppaan nälkäisenä ja lasten kanssa. Vielä pahempi kombo on nälkäisenä ja nälkäisten lasten kanssa. Ja siihen päälle kun iskee autokärryt, joiden kääntämiseen tarvitsee jonkun koulutuksen niin kaikki on varmasti kaupasta pois päästessä erinomaisella tuulella. 😀 Tunnistettako itseänne?

Nyt toivottelen kivaa viikon alkua kaikille! Palataan. 🙂

 

Lue myös

X