P7200052 P7200060 P7200055 P7200064 P7200057 P7200065

Imetystoppi: Lindex (tämä)

housut: Bubbleroom (*nämä)

laukku: Mulberry (*vastaava)

paita: Filippa K (*vastaava ja *vastaava)

kengät: Poms (*vastaavat ja *vastaavat)

Hyvää huomenta kaikille! Juuri tässä istuskelen syömässä mun klassikkoaamupalaa, eli marjoja, mysliä ja soijajugurttia. Niin hyvää ja täyttävää ja tekee myös hyvän olon. Tarkoituksena olisi tämän jälkeen tehdä kunnon siivous, että on kiva aloittaa viikko putipuhtaassa kodissa. Illasta isäni tulee kylään ja ajateltiin sitten käydä miehen ja vauvan kanssa tekemässä vielä viikon ruokaostokset, eli hyvin paljon perusaskareita luvassa näin sunnuntain kunniaksi. Mä kyllä tykkään siivoamisesta, mutta se aika mikä siihen menee olisi kyllä toki kiva käyttää muuten. Ollaankin etsitty hyvää siistijää tässä jonkun aikaa siinä vielä toistaiseksi onnistumatta. Jos teillä on siis Porvoolaisista hyvistä siistijistä kokemusta niin laittakaahan vinkkiä tulemaan, tälläkin alalla taitaa puskaradio pelata kaikkein parhaiten! 🙂

Täällä on päästy tosi kivasti uuteen rutiiniin ja jotenkin kaikki on mennyt tosi sujuvasti nyt pari viikkoa. Tarkoitan siis sitä, miten tämä arki on alkanut rullaamaan kun lapsia onkin kaksi. Se on selvää, että lähteminen on hidasta, siis todella hidasta. Lisäksi päivät menee ihan hujauksessa, välillä tuntuu kuin aamun ja illan välissä olisi about  5 minuuttia kun koko ajan on liikkeessä tai tekemässä jotain. No, eipähän ainakaan käy aika tylsäksi.

Tää viikonloppu on mennyt tosiaan perheen kesken ja ensi viikonlopuksi saadaan Englannin vahvistukset kylään. Tyttö on aivan todella innoissaan ja odottaa suuresti muun muassa sitä pääsee pomppimaan tramboliinilla mummun kanssa. Lapset<3

Mulla on nyt joku pakkomielle valkoiset housut ja valkoinen paita yhdistelmään. Se on jotenkin niin raikas ja ihan yhtä helppo yhdistettävä kuin ikuinen musta, jota multa löytyy päältä vähän liiankin usein. Tällä kertaa asuun lähti mukaan tuo vihreä silkkipaita, joka materiaalinsa vuoksi on ihanan viileä eikä hiosta lainkaan.

On muuten jotenkin tosi outo kesä. Vai miten musta tuntuu että samaa on sanottu jokaikisestä talvesta ja kesästä lähivuosina. Että aina on huonoin kesä/talvi kahteenkymmeneen vuoteen. Mua ei sinänsä haittaa toi sade, mutta toi hiostava ilma on kyllä aika tukalaa. Meillä on siihen päälle vielä niin tiivis talo, että aurinko ihan oikeasti lämmittää sisäilmaa niin paljon, että viilennyksen on oltava päällä ainakin yläkerrassa koko yön, että saadaan lämpötila pysymään siellä 22 tienoilla, sen viileämmäksi emme taida tätä kotia näin kesällä saadakaan, mutta en kyllä valita kun muistan ne 30 asteen sisälämpötilat, joista saimme nauttia edellisissä kodeissa aina pitkälle syksyyn asti.

Nyt siis imurin varteen ja toivottelen teille mukavaa sunnuntaita! Alla päivitetyt tarjoukset ja alekoodit!

*-merkityt linkit kaupallisia linkkejä.

X