Xenia's day

Silmää miellyttävät kokonaisuudet

Teksti: Anna.fi
Tiedättekö kun välillä törmää eri nettikaupoissa jonkun vaatteen/asusteen esittelykuvassa sellaiseen kokonaisuuteen, että on pakko ottaa kuva omaan inspiskansioon. Mulle käy aika usein näin, ja koska niin paljon nettikauppojen syövereissä pyörin, päätinpä nyt jakaa kaikkien omien lemppari nettikauppojen kivoimmat asukuvat.. 😉 Nettikaupoista sen verran, että mä tsekkaan yleensä Nellyn, Bubbleroomin, MyTheresan, Net-a-Porterin ja Luisaviaroman putiikit. Varsinkin hieman kalliimpiin merkkeihin erikoistuneet viimeiset putiikit tarjoavat mielettömiä inspiraatiokuvia, Luisaviaromaa lukuunottamatta, joka on mielestäni melkoinen puute.

Ylläoleva asukokonaisuus on kaikessa simppeliydessään upea! Tykästyin noihin Boomerangin housuihin todella paljon (löytyy täältä). Veikkaisin, että aika monen kaapista löytyy vaatekappaleet, joilla tämän asun voi koota. Vitsit, että olenkin tämän kuvan nähdessäni tyytyväinen siihen, että ostin vahingossa sen regular fit-mallin slim fit-mallin sijaan NYC:in Polo Ralph Laurenin outletista!

Aika perus mua. Värikäs yläosa on aina pop (pinkki pusero löytyy täältä), varsinkin näin kylmän ja pimeän talven keskellä. Tuossa muuten näkee, että eri metallien yhdistäminen toimii oikeasti todella hyvin! Mäkin olen pikkuhiljaa päässyt siitä kammosta eroon, kyllä sitä ihminen rakentaa välillä kummallisia esteitä päänsä sisään!

Ihan mieletön asu. Tuo pusero-hame yhdistelmä on upea ja kokonaisuuden kruunaa nuo erikoisemman sandaalit (hame täältä).

Tämä kokomusta asu löytyi Nelly High Endin puolelta. Hemmetti kun noikin housut on kivat (löytyy täältä), ja kokonaisuuden kyllä kruunaa nuo NLY:n oman malliston kengät!:)

Ylläolevassa kuvassa on mun mielestä löytynyt kauniita värejä samaan asuun, jotka vieläpä korostavat toinen toisiaan. Kuva löytyi täältä.

Tuo keltainen laukku sopii tuohon asuun kuin nyrkki silmään, upea! 🙂 Laukku löytyy täältä.

Tuo YSL:n (tai nykyisin Saint Laurentin) laukku on upea ja samaten koko asukokonaisuus! Voisin ottaa tuosta kaiken! Kuva löytyy täältä.

Aloin tän ylläolevan kuvan myötä himoitsemaan tuota nudea Balenciagan laukkua. Kuinka hyvin nude, musta ja harmaa sopivatkaan yhteen?! Kuva löytyy täältä.

Kauniin klassinen kokonaisuus, jonka kruunaa nudekorot ja upea laukku. Kuva löytyy täältä.

Mitäs te tykkäsitte näistä kokonaisuuksista? 🙂

Ja hei, päivän tarjouksena aikas hyvä juttu säihkyä kaipaaviin juhliin:

Molemmat värivariaatiot löydätte TÄÄLTÄ

Mitäs tykkäätte??

osa linkeistä mainoslinkkejä.

Lue myös

X