Xenia's day

Sinivalkoisissa

Teksti: Xenia

Voi jestas taas noi helteet. Avasin aamusta lasten kanssa oven ja tuntui, että kauhe painostava pilvi vaan vyöryi päälle ja hiki alkoi saman tien valumaan. Ainut asia mikä ei saa oloa kuumaksi on tämä koneen ääressä istuminen. Ilmankos onkin ollut vaikea saada itsensä tekemään mitään kovinkaan fyysistä näillä lämpöasteilla. Toisaalta jo pieni heiluminen saa sellaisen olon aikaiseksi kuin olisi ollut kunnon bootcamp treeneissä. Asioilla on puolensa!

Kuvailin teille tuossa tän päivän asun, tämä mekko onkin ollut nyt päällä ihan koko ajan. Se on jotenkin kivan mallinen helmasta ja mukavan ilmava samaten!

P8090009

Täällä on jotenkin vähän erikoiset fiilikset. Poika on nyt päiväkodissa ja kaikki on mennyt paremmin kuin toivoa saattaa. Mutta toki tämä on mullekin suuri muutos kun saa ihan oikeasti keskittyä ja sitä myöten innostuinkin tuossa aamusta tekemään to do – listaa. Nyt kun olen tässä istunut jo pari tuntia huomaan kuitenkin, että ei tämä tosiaan tule helppoa olemaan. Kaksi blogia ja kahdet opinnot pitäisi saada tehtyä siinä 8 tunnissa. Pitänee ehkä tehdä silleen, että joko keskittyy aamupäivän yhteen asiaan ja iltapäivän yhteen tai sit niin, että jokatoinen päivä yhtä ja jokatoinen päivä toista. Noh, eiköhän tämä tästä kun pääsee vähän sisään, mutta nyt on tosiaan otettava härkää sarvista.

P8090002

Tänään haluan paneutua opintokalenteriin, suunnitella tämän syksyn ja vähän kevättä ja uskaltautua avaamaan gradutiedoston. Long time no see pätee tähän hyvin. Olen kommentit saanut ekasta versiosta tosiaan jo vuosi sitten, mutta tässä on ollut vähän muuta tekemistä. Kyllä mä muistaakseni ajattelin, että olisin sitä lukaissut jossain vaiheessa, mutta en tainnut pojan ekaan 6 kuukauteen nukkua mitenkään kovinkaan mallikkaasti, joten ei siinä väsymyksessä pysy ajatukset kasassa. Meidän lapset on tosiaan olleet aivan erilaisia mitä tulee nukkumiseen. Onneksi nyt poika nukkuu yönsä jo!<3

P8090019

Asusta muuten sen verran, että nää sandaalit ja tää laukku on ollut mun go to – kombo nyt kesällä. Ne on ihan kuin luotu toisiaan varten ja koroton malli sandaaleissa sopii mulle paremmin kuin hyvin. En tiedä miten toimi kun nämä joskus sanovat itsensä irti, pitää etsiä sit vastaavat jostain!

P8090010

Nyt alkaakin iskeä jo nälkä, ajattelin tehdä avokado kananmunaleipiä ja saldea siihen kylkeen. Se on tämä keskittyminen mikä tekee nälkäiseksi, söin nimittäin tasan kasilta aamupalaa ja nyt on jo sellainen fiilis, että en ole nähnyt ruokaa vuoteen. Hei muuten. Oletteko maistaneet linssisipsejä? OMG. Niin hyviä ja vaikka ne mun mielestäni ovatkin itsensä huijaamista (lets face it, ei ne terveellisiä ole, vaikka parempi vaihtoehto ovatkin normaaleihin sipseihin verrattuna) ovat ne kyllä juuri sen arvoisia.

P8090004

mekko: Chiara Forthi (tämä)

sandaalit: Nome

laukku: Mulberry

panta: Stradivarius

Nyt siis lounasta napaan ja sit avaan weboodin ja alan miettimään syksyä. Wish me luck!!!!

Mukavaa torstaita teille kaikille! Mitäs pidätte mekosta?

Lue myös

X