P6010334 P6010346 P6010339 P6010364

t-paita: H&M mama

neule: Bubbleroom (*vastaava)

housut: Bubbleroom (*nämä)

kengät: Toms

laukku: Mulberry

Ajattelin tulla piristämään jos ei muulla niin tällä kesäisellä asulla. Ilmat kun ei tässä parin viime päivän aikana ole olleet mistään parhaimmasta päästä, vaikka onkin myönnettävä, että mulle se on täysin ok kun ei ole samalla tavalla allergiaoireita saatikka tukalaa olotilaa. Kotona pauhaa viilennys silti päällä lähes joka yö ja minä olen sen myötä nukkunut niin paljon paremmin. Kehosta kun löytyy patteri ihan omasta takaa niin ei sisälämpötilojen parane nousta yli 21 asteen.

Täällä vietetään viimeistä viikkoa kombolla työt + opinnot ja sit jää tyttö kesälomalle ja mä lopetan opinnot hetkeksi tai toiseksi. Katsotaan nyt millainen pikkumies sieltä syntyy, mutta kun muistelen tytön vauva-aikaa ei aika kyllä olisi riittänyt töiden lisäksi mihinkään muuhun, pakko sitä on välillä rauhoittuakin. Joka tapauksessa. Hyvällä fiiliksellä mennään kohti aavistuksen kevennettyä taakkaa koska kroppa huutaa nyt lepoa ja paljon. Viimeinen puristus on enää edessä ja todennäköisesti tässä joko tänään, huomenna tai torstaina lähetän gradun eteenpäin. Mikä siinä vaan onkin, että sitä on jotenkin niin kriittinen oman työnsä suhteen, että sen lähettäminen on jotenkin todella suuri kynnys?

Aamusta pakotin itseni Maxin kanssa haukkaamaan kunnon lenkille happea, sillä jos olotilaa kuuntelisin, olisin pysynyt sängyssä koko päivän. Jotenkin kummasti jaksan kyllä nousta aamulla jo kuuden jälkeen, mutta sit tämä aamupäivä tuntuu jotenkin todella tahmealta. Yleensä väsy iskeekin tässä koneen ääressä ja monena päivänä mikään muu ei auta kuin pieni horros sängyssä. Horros sen vuoksi, että mä en koskaan nukahda ihan oikeaan kunnon uneen päiväsaikaan, vaan menen sellaiseen horrokseen, joka kuitenkin riittää lataamaan pattereita ihan tarpeeksi.

Nyt alkaa iskemään nälkäkin joten taidan tänään syödä todella aikaisen lounaan. Mun tekee mieli ihan älyttömästi banaanipannareita, joten kaipa se on niitä alettava tekemään. Sinne kahden pannarin väliin vielä kreikkajugua ja tuoreita marjoja ja avot. Kyllä kelpaa!

Mukavaa tiistaita teille kaikille!

Nyt muuten pauhaa alet täysillä. Alla kaikki mitä löytyy!

*kaupallinen linkki

X