P9270486

Ennen fiilisteltiin kaiken maailman asusteita ja vaatteita itselle, nyt huomioni kiinnittyy vaate- ja kenkäliikkeissä nimenomaan lasten puolen tuotteisiin. Englannissa ollessani tein muutaman täsmäiskun Bicester Villagessa. Punnan kurssi on tällä hetkelllä ennätyksellisen huono, joten uudit Uggit isosiskolle irtosivat lähes puoleen hintaan Suomeen verrattuna. OIkean puolimmaiset on puolestaan tytön vauva-ajalta ja samat kuin vasemmalla meillä löytyy myös aavistuksen pienempinä, joten onpahan pojallekin uggeja nyt joka talveksi. Nämä siis toki vain tällaiset siistimmät kaupunkikengät, erikseen on sit lämpimät,  vedenpitävät ja leikkeihin soveltuvat goretexit.
Itseasiassa tähän liittyen mulla olikin teille kysymys. Tytölle on nimittäin hankittu milloin mitäkin talvikenkiä ja yleensä olen kovasti kaikista tykännyt. Kertaakaan en vielä ole Kuomia hankkinut, mutta ajattelin niiden soveltuvan hyvin ulkoiluun kun ovat kuitenkin vedenpitävät, ilmeisen lämpimät ja vielä helpot laittaa jalkaankin. Luulisin että aika monella on näistä kokemusta, joten mitä mieltä te olette? Ovat Kuomat hyvät ja kestävät käytössä? Tai no, todennäköisesti riittää että kestävät yhden syksyn ja talven sillä faktahan se on, että lapsilla noi ulkovaatteet tuppaa kulumaan kaikkein eniten, mutta toisaalta ulkovaatteet ja -kengät ovatkin ”lasten uniformu”, joten ilmankos tuo!
Täällä ollaan pikkuhiljaa paranemaan päin ja nyt on jo saatu kohtuullisia yöuniakin sen viimeisen hulinakauden ja flunssan alun jälkeen. Olo on taas kuin uudestisyntynyt kun itsekin on saanut ihan kunnolla unenpäästä kiinni.
Tänään mulla on muuten jotenkin tosi oudosti maito tosi tiukassa. Onko teillä imettävillä äideillä joskus sellaisia päiviä kun tuntuu että rinnat on ihan tyhjät vaikka siis ei olisi mikään tiheän imun kausi päällä? Kai olen jotenkin niin tottunut siihen, että ne tuntuvat edes aamuisin kohtuu täysiltä, että ihmettelin kun tänä aamuna pyöri imetysrintsikat suurin piirtein päällä. 😀
Mukavaa maanantaita teille kaikille! 🙂

X