xenia's day

Sisustusinspiraation lähteet

Teksti: Xenia

P4240337

Suurin intohimoni perheen ulkopuolella on ehdottomasti kaikki sisustamiseen liittyvä. Nyt viikonlopun Helsingin reissulla en edes vilkaissut mitään vaatteita vaan ahmin silmilläni kaikkea kaunista sisustustavaraa ja meidän treffi-ilta päättyikin siihen, että luettiin sisustuslehtiä vieretysten. Tätä me itseasiassa tehdään lähes aina viikonloppuisin ja osoitellaan vuorotellen mahtavia ideoita mahdollisia tulevia projekteja varten. Lehdistä olen erityisen tykästynyt norjalaisiin, ruotsalaisiin ja brittiläisiin lehtiin, jotenkin se tyyli vain iskee muhun todella hyvin ja välillä unelmoidaankin jostain ihanasta maatalosta Englannin maaseudulla.

Lehdet on ehdottomasti mun suurin inspiraation lähteeni sisustuksessa, niiden selailu kun on samalla myös todella rentouttavaa. Sen lisäksi on kuitenkin muitakin palveluita, joiden kautta pääsee selaamaan mitä kauneimpia kuvia ja näistä tulee ensimmäisenä mieleen Instagram. Alla muutama suosikkitilini sisustukseen ja kotiin liittyen. Ai että, kyllä silmä lepää!

homebunch

home bunch on mun ehdoton suosikkitilini. Lähes jokaikinen kuva aiheuttaa huokauksia ja esimerkiksi tuo alarivin keskimmäinen kylppäri on mun puhelimeenkin tallennettuna. Upeita kuvia, en voi kuin suositella!

homesnorway

homes_norway -tili on täynnä mitä kauniimpia shabby chic -ideoita. Oma tyylini ei ole näin shabby, mutta ihailen sitä miten kauniilta nämä sisustukset näyttävät. Täältä saan paljon ideoita väreihin ja vanhoihin huonekaluihin liittyen!

mynorwegianhome

mynorwegianhome -tili saa mut haikailemaan Norjassa asumisen perään about kerran päivässä. Värit, talot ylipäänsä, sisustus ja sommittelu. Tämä tili tarjoaa ihan kaikkea!

classyinteriors

classyinteriors – tilin sisältö on ehkä kaikkein lähimpänä omaa sisustustyyliäni. Jokainen näistä tileistä onkin aika erilainen ja tarjoaa erilaista sisältöä arkeen. Suosittelen tutustumaan!

Lehtien ja Instagramin ihmeellisten maailmojen lisäksi on nostettava esiin mikäs muu kuin Pinterest. Tästä tuli puhe isäni kanssa, joka kertoi, että Pinterest on nostanut suosiotaan myös arkkitehtien ja sisustusarkkitehtien keskuudessa. Miettikää miten nykymaailma onkin erilainen kun lähes asiaan kuin asiaan löytyy vastaus tai tuhansia vastausvaihtoehtoja internetistä.

pinterest

kuvat Pinterest -kansioistani Inspiration for building a home ja Apartment

Yleensä homma menee niin, että bongaan jonkun idean joko lehdestä tai instagramista ja sit sitä lähdetään jalostamaan ideaa ja etsimään Pinterestin maailmasta tuhat ja yksi kuvaa samaiseen asiaan liittyen. Pinterest on niin kätevä kun sinne voi lisäillä eri kansioita ja kuvia etsiä ja pinnata niihin kansioihin säästöön tulevan varalle. Mulla on siellä kaikkea häihin, tyyliin, kauneuteen, matkakohteisiin ja sisustukseen liittyvää, aivan paras paikka!

Mistäs te löydätte inspistä kaikkein eniten? Onko teillä jotain hyviä vinkkejä liittyen esimerkiksi instagram -tileihin? 🙂

X