Xenia's day

Sisustusjuttuja Stockalta

Teksti: Anna.fi
Mä olen nyt lähiaikoina googletellut ja etsinyt hyvin paljon vinkkejä tulevaa omaa kotia ajatellen. Ylläripylläri minä menen tietenkin asioiden edelle myös siinä mielessä, että ajattelen asiaa tyyliin: miksen voisi ostaa tätä ja tätä jo tänne nykyiseen kotiin. 😀 haha, malttamattomuus ja kärsimättömyys on kyllä sellaisia paheita että..

Mä saatan kuluttaa tunnin jos toisenkin Stockan sisustus- ja pienesine osastoilla ja keräilinpä teille nyt hieman omia lemppareita netistäkin..

Ylärivi: saippuapullo täältä, tummanharmaat pyyhkeet , vaaleanharmaat pyyhkeet täältä, kylppärin matto täältä. Alarivi: kermanväriset pyyhkeet täältä, Marimekon raitapyyhkeet täältä, Lexingtonin raitapyyhkeet täältä, säilytyspurkki täältä.Ylärivi: valkoinen pannulappu täältä, muki täältä, beige pannulappu täältä, uunikinnas täältä. Alarivi: sininen patakinnas täältä, esiliina täältä, tähtikuvioitu patakinnas täältä, koristekyltti täältä.


Ylärivi: vaalea tyynynpäällinen täältä, kynttilä täältä, Lexingtonin tyynynpäällinen täältä, seinäkello täältä. Alarivi: harmaa tyynynpäällinen täältä, viltti täältä, kynttilä täältä, beige tyynynpäällinen täältä  

Ihastuin noihin palmikkoneuleisiin tyynyihin, mutta J:n mukaan meillä on tarpeeksi tyynynpäällisia jo. No, mutta voihan niitä vaihdella, eikös?? 😀

Ylärivi: Untuvapeitto täältä, lampun varjostin täältä ja jalka täältä, Lexingtonin päiväpeitto täältä, tyynyliina täältä. Alarivi: sininen pussilakana täältä, valko-harmaa pussilakana täältä, beige päiväpeittotäältä, valkoinen päiväpeitto täältä.

Osa näidenkin kollaasien tuotteista on kantistarjouksessa, eli jos teillä ei ole kantiskorttia, niin sen saa hankittua juhlavuoden kunniaksi poikkeuksellisesti täysin maksutta täältä. Tällä hetkellä toimituskulut ovat ilmaiset, joten kotiin tilatessa ei tule muita kuluja tuotteen hinnan päälle. Mä meinasin tilata pari pyyhettä, joita en nähnyt eilen tavaratalossa, lisäksi tarvittaisiin uusi saippuapullo kun vanha sanoi itsensä irti. Tekee mieli kaikkia kotituotteita, jotenkin hirveä sisustuskuume tällä hetkellä. Asiaan vaikuttaa tosin varmaan sekin, että nyt on kiva olla kotona kun on syksyisiä ilmoja. Miettikää nyt sitä ihanaa fiilistä kun rentoudutte sohvalla. Onhan silloin tietty hieman eri fiilis jos kotona on viihtyisää. Yksi parhaimpia kikkoja kodin viihtyisyyden lisääjänä on mun mielestä kynttilät, niillä saa ihanan tunnelman syksyisiin iltoihin!:)

Mitäs tykkäsitte? 🙂

sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X