xenia's day

Sisustuskuume – uutta ilmettä mökille

Teksti: Xenia

Uudella mökillä tulemme tekemään kesän aikana pientä pintaremonttia kun talvisesonki ei ole päällä. Sitä ennen on kuitenkin tarkoitus pistää mökin sisustusvalintoja uusiksi ja napsia samalla kuvat, joten olen täällä pulaillut erilaisia valintoja niin paljon, että hyvä kun olen saanut nukuttua. Niiden perushuonekalujen lisäksi hankittavana on pyyhkeitä, lakanoita ja valaisimia, joita lähdinkin heti katsomaan Ellokselta. Mielestäni heidän valaisimissaan kohtaa hinnan ja laadun lisäksi tyyli. Niissä on nimittäin aina jotain pientä jujua. Oli se sit väri tai valaisimen malli.

Tässä muutamia katsomiani juttuja Ellokselta. Puhtaita linjoja, helppoja ja raikkaita värejä ja ajattomia kuoseja. Niistä tulee sisustus koostumaan. Näyttää ihanalta hirsiseiniä vasten!<3 Ylläolevan kuvan valkoiset lakanat ja yleisesti värimaailma onkin just sitä mitä haetaan takaa!

ellos

pellavainen päiväpeitto / messinkinen seinävalaisin / raidalliset pussilakanat

messinkinen seinävalaisin / vaaleanharmaa pyyhesetti / messinkinen lattiavalaisin

Alekoodilla 435403 saatte 33%:n alennuksen tilauksenne kalleimmasta, normaalihintaisesta tuotteesta brändit mukaan lukien ja 5% jo alennetuista tuotteista. Alekoodi on voimassa 28.2 asti.

Täältä löydätte kaikki tekstiilit ja täältä kaikki valaisimet! 🙂

 

X