Xenia's day

Sisustussuosikkeja

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Lähdin tutkimaan Elloksen kotivalikoimaa ja halusin nostaa teille esiin omia suosikkejani. Huomaan mieltyväni yhä enemmän muun muassa lämpimiin sävyihin ja tummaan puuhun ja sen lisäksi olen jo jonkun aikaa etsinyt mattamustia lautasia ja luulenpa löytäneeni täydelliset Elloksen kotivalikoimasta. Ihan ensimmäisenä kuitenkin maininta tuosta ylläolevan kuvan sänkyvaatteista, eikö olekin kaunis kombo!! Nuo Karla -pussilakanat kelpaisi mulle kyllä erittäin hyvin, vaikka yleensä suosinkin lähinnä pellavalakanoita!

keittiövälineet

Svala-kulhot / Svala-lautaset / marmorinen tarjotin / puinen tarjotin

Lisäksi huomioni kiinnittyi keittiöpuolella kauniisiin tarjottimiin, joita ei voi koskaan olla liikaa, jos siis minulta kysytään. Minä olen kovin mieltynyt marmorisiin versioihin, jotka toimivat niin leivän kun juustonkin tarjoiluun ja sen lisäksi silmiini osui tuo todella kaunis puinen tarjotin,  joka on upea tausta ruokaa vasten.

Tekstiilipuolelta silmiini osui puolestaan seuraavat asiat:

tekstiilit

Ylärivi: valkoiset lakanat / harmaa päiväpeitto / Alarivi: nudet lakanat / valkoiset lakanat

Valkoisen, beigen tai harmaan kanssa ei voi kyllä koskaan mennä pieleen, sillä nämä sävyt toimivat kauniina taustana mahdollisille kontrasti/aksenttiväreille. Tästä syystä minä pyrinkin pidättäytymään näissä sävyissä isompien hankintojen suhteen (esim sohvat, matot yms), jolloin kausisävyjä voi tuoda edullisemmin vaikkapa tyynyliinojen avulla.  Tuo tumma nude/nougat on kyllä upea sävy. Niin lämmin ja kutsuva!

Suosittelen myös kurkkaamaan Home Deals- kampanjan, jossa paljon tuotteita 50%:n alennuksessa!

Osuuko mikään näistä nostamistani uutuuksista teidän makuunne?

 

Lue myös

X