Xenia's day

Sisustussuunnittelija

Teksti: Xenia

Siinä se nyt sit oli. Koulu on ohi, paljon tietoa päässä ja taidotkin ovat aivan eri tasolla kuin viime kesänä. Tämä koulu on ollut kaikessa kokonaisuudessaan nautinto. Se siinä kai on kun tekeminen on mielekästä. Nyt arki jatkuu sitten ilman koulua, mutta sisustussuunnittelu on noin muuten osa arkeani. Projekteja on ja toivottavasti on tulevaisuudessa ja siinä ohella jatkan muita hommia, jotka tässä kesän aikana menevät koko ajan eteenpäin.

P6050190

On outoa ajatella, että viimeisen viiden vuoden aikana on elämä muuttunut niin suuresti. Jos joku olisi joskus sanonut minulle, että minulla on kaksi aivan eri alan yritystä sen sijaan, että istuisin toimistossa tekemässä hommia muille olisin varmastikin vain pudistellut päätäni. Siitäkin huolimatta, en tällä hetkellä osaisi kuvitella menneeni muita polkuja. Tämä tuntuu hyvältä ja innostavalta ja odotan sitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Uskoa on ja paloa löytyy, joten eiköhän tässä pärjätä. 🙂

P6050132

Tänään onkin muuten todella kuuma päivä, joten tässä teille pieni esimerkki lämpimän kesäpäivän asusta. Vitsit muuten, että odotan iltaa kun pääsen treenaamaan ilman takkia. Nyt on ollut muutama välipäivä ja hinku hikoilemaan on kova. 😀 Tai no, hikoilla saa varmaan ihan istualtaankin, mutta you get the point.

P6050196

Kurkkasin just viikonlopun säätä ja hyvältä näyttää. Meillä taitaakin viikonloppu mennä pitkälti ulkotiloissa. Se robottiruohonleikkuri pitäisi asentaa ja muitakin pihahommia olisi rästissä. Huomenna meillä on treffi-ilta miehen kanssa lastenvahdin pistäessä lapsukaiset nukkumaan. Siitä onkin aivan liian pitkä aika kun ollaan istuttu kahdestaan alas jossain muualla kuin kotona. Nämä pitäisi pitää ihan tapana!

P6050174

mekko: Mango (tämä)

kengät: Aldo (nämä)

laukku: Mulberry

aurinkolasit: Ray Ban aviator

Minkälaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on? Pidättekö te muuten tällaisista kunnon helteistä vai ovatko nämä teille vähän too much? Mä en ole vielä ainakaan kyllästynyt vaikka kieltämättä aika kuuma onkin.

Aurinkoista perjantaina ja viikonlopun alkua teille. Mitäs pidätte muuten asusta? 🙂

Lue myös

X