Xenia's day

Skiathoksen rannat

Teksti: Anna.fi
Mä olen rantaihmisiä henkeen ja vereen. En välitä siitä, vaikka mun pää olisi täynnä hiekkaa, kunhan saan auringosta nauttiessani kuunnella veden liplatusta ja nauttia (yleensä) viilentävästä merituulesta. Me ei käyty poolilla kuin kerran, sillä meillä oli vain tunti aikaa, mutta muuten mentiin yhtä päivää lukuunottamatta meidän lähirannalle (Achladies) ja sitten yhtenä päivänä paikallisten ystäviemme kanssa Aghia Eleni rannalle. Viimeksi mainitulla päästiin tyttöjen kanssa kokeilemaan sellaista ajelua, jossa veneen perässä vedetään sellaista kumiveneen tyyppistä lauttaa.. Aivan super hauskaa kerta kaikkiaan.

väliin muutama iphonella otettu kuva. Hassua kyllä, niissä värit osuu paremmin siihen, miltä tuo paikka luonnossa näytti! 🙂

ja Aghia Eleni

Tää paikka oli paratiisi. Todella vähän porukkaa, upeat maisemat (jotka aina on parempia luonnossa kuin kameralla), merituulen puhallus jne. Olo oli aivan uber rentoutunut, siellä vain tuntui siltä, että sielu lepää!:)

Ähh, haluun takasin! 😀 Mutta siis, Skiathoksella on yli 60 upeaa rantaa, ja ottaen huomioon sen, että saaren ympäri ajaessa kilometrejä kertyy noin 60, on suhdeluku aikamoinen! :)Käytännössä katsoen, rantaa löytyy poukama poukaman perään, joten valinnanvaraa löytyy vaikka muille jakaa. Tuon Aghia Elenin viereisessä poukamassa oli pienempi Banana beach, joka on siis nudistiranta. Sanottiin meidän kuskille, ettei se vie meitä siihen suuntaan sen kumiveneajelun aikana, mutta tietystihän se meni juuri niin. Siellä ei siis keski-ikä ollut mikään 30, vaan pikemminkin 70, ja sanotaan näin, että ainakin itse pysyn mieluusti siellä perinteisillä rannoilla. 😀 PikkuBanaanin viereisessä poukamassa on isompi Banaani, joka on ihan perheille suunnattu ranta..

Nyt jos voisi lähteä seuraavalla lennolla takaisin kiitos! 😀

Mahtavaa keskiviikkoa kaikille! 🙂

Lue myös

X