Xenia's day

Skins urheiluvaatteet

Teksti: Anna.fi
Muhun otettiin pari viikkoa sitten yhteyttä ja kysyttiin haluaisinko kokeilla Skins tuotemerkin urheiluvaatteita. No klikkailin itseni heidän sivuillensa (Skins.net) ja innostuin, sillä vaatteet eivät vain näyttäneet hyviltä, vaan niillä oli myös erikoisominaisuuksia. Sain valita pari tuotetta ja ennen kuin kerron merkistä enempää, laitan teille kuvaa..

 Trikoot, mutta pinkeillä raidoilla. Nämä ovat siis A200 sarjaa ja suoraan tämän tuotteen tietoihin pääsee tästä.

Lisäksi sain tämän tuotteen..

Ja tämän tuotteen tiehoihin pääsee tästä.
No, mikä sitten erottaa tämä trikoourheiluvaatteet esimerkiksi H&M:n vastaavan näköisistä, jotka löytyvät tällä hetkellä kaapistani?
Ensinnäkin Skins tuotteiden tuottama paine parantaa verenkiertoa ja nostaa hapensaantia lihaksistoon. Parantunut verenkierto johtaa maitohappojen ja muiden aineenvaihdunnan tuottamien kuona-aineiden nopeampaan hajoamiseen ja mahdollistaa pitkäkestoisemman ja kovemman harjoittelun.
Lisäksi, anatomisesti muotoillut saumat toimivat ankkuripisteinä pitkin lihasryhmiä. Saumojen tehtävänä on huolehtia vaikutuksen jatkumisesta lihasryhmästä toiseen ja vähentää lihasvärähtelyä huomattavasti.
Skinsin avulla saavutettava parempi verenkierto optimoi myös kehon luonnollista lämmönsäätelymekanismia ja ehkäisee kuumissa olosuhteissa tapahtuvan harjoittelun tai kilpailemisen negatiivisia vaikutuksia keholla.
Tarkka istuvuus (joka perustuu kehon painoindeksin algoritmeihin) takaa tasaisen paineen koko tuotteen kattamalle pinta-alalle.
Materiaali johtaa ihon tuoman kosteuden lävitseen ja näin pysyy kuivana koko harjoittelun ajan. 
Skins tuotteiden ominaisuudet myös estävät bakteerien kasvamisen ja suojaavat käyttäjäänsä hajujen muodostumiselta ja suojaavat käyttäjäänsä auringon haitallisilta uv säteiltä. 
Nämä ominaisuudet kuulostavat todella hyviltä ja kerron sitten muutaman käytön jälkeen miltä nämä tuntuvat päällä. Ei olisi voinut parempaan saumaan osua kun kohta on uusivuosi ja sen myötä uudet lupaukset täytettävänä. ;D Näppituntumalla trikoo on todella paksua ja jämäkkää ja todella laadukkaan tuntuista. 
Skinsin tuotteita saa ostaa 4 Runners liikkeistä Kampin kauppakeskuksesta ja Erottajalta ja sen lisäksi netistä. 🙂 Muiden kaupunkien jälleenmyyjiä löydätte täältä.
Ihanaa päivänjatkoa! 🙂

Lue myös

X