Xenia's day

Smaragdinvihreänä pikkujouluihin

Teksti: Xenia

sisältää kaupallisia linkkejä!

Mulla on reilun viikon päästä ensimmäiset pikkujoulut ja mulla on oikeastaan jopa neljä vaihtoehtoa vaatteisiin. Ajattelin kysyä tästä teidänkin mielipitettä, mutta tässä ekassa postauksessa on vaan nämä kaksi, jotka hurmasivat minut värillään täysin. Itseasiassa tuo yllä näkyvä pitsitoppi (löytyy täältä) onkin mielestäni todella monikäyttöinen. Se kun menee hameen lisäksi esim farkkujen, mustien housujen tai vaikka nahkahousujen kaverina. Tykkään todella paljon!

PB140387PB140392

Itseasiassa kun näissä kuvissa katson tätä, niin haluan kokeilla sitä nimenomaan pillihousujen kaverina. Tässä tuo hame (löytyy täältä) ei pääse oikeuksiinsa, luulen, että se toimisi paremmin tyköistuvamman yläosan kanssa.

Muistan kuinka mulla oli joskus nuorempana vihreä vaihe, mutta sit se jäi. Ehkä pitäisi kokeilla rohkeammin värejä, jotenkin sitä vaan on helppo jämähtää niihin tuttuihin ja turvallisiin!

Toinen vihreä vaihtoehto on tämä mekko (löytyy täältä), jonka puin äidiltäni perinnöksi saadun vyön kanssa. Se onkin muuten minua vanhempi ja edelleen kuin uusi. Tällaiset asusteet ovatkin aina niitä parhaimpia, ainakin minun mielestäni! 🙂

PB140414PB140404PB140423

Kohta pitää käydä hakemassa muutama printti kopiopalvelusta liittyen kouluhommiin, sit lounasta ja takaisin hommien pariin.

Olen tässä tekemässä just postausta myös viikonlopulle ja ajattelin kysyä teiltä, teenkö juttua alusvaatteista vai ruuasta. Tai siis viimeiseen liittyen nimenomaan niistä jutuista, joita syön joka päivä. Niitä nimittäin on.

Joka tapauksessa postaukseen liittyen. Kumpi näistä asuista on teidän suosikki?

Ihanaa viikonlopun alkua teille kaikille! 🙂

 

Lue myös

X