Xenia's day

Specsavers Styling Clinic-tyylineuvontapalvelu

Teksti: Anna.fi
Sain mahdollisuuden uudestaan yhteistyöhön Specsaversin kanssa, ja tällä kertaa hieman erilaisella, juuri lanseeratulla konseptilla. Konseptista luettuani, en voinut vastustaa kiusausta päästä hankkimaan laseja ihan ammattilaisen avustuksella.

Specsavers ja tyylikonsultti Leena Sarvi ovat kehittäneet systemaattisen Styling Clinic -tyylineuvontapalvelun, jonka avulla jokaisen on mahdollista löytää kasvoille täydellisesti istuvat pokat. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että jokaisella suomalaisella on nyt käytössään oma silmälasistylisti kaikissa Specsavers-liikkeissä. 🙂

Silmälasistylistin palveluita saa nyt kaikissa Suomen Specsavers Optikko -liikkeissä. Tapaamisessa pureudutaan yksilöllisesti käyttäjän kasvonpiirteisiin – jokainen stailaus noudattaa myös aina kauden tärkeimpiä kehystrendejä. Lopputuloksena asiakas saa kehyssuosituksen, jossa hänelle esitellään istuvimmat ja persoonallisimmat silmälasimallit.

Omassa historiassani silmälasien valinta on ollut hankalinta nimenomaan kehysmallin osalta. Tiedän suurinpiirtein värit, mitkä mulle sopii, mutta malleja olen kokeillut aina vain summan mutikassa.

Kävin itse tässä silmälasistailauksessa, ja sain kuulla ammattilaisten mielipiteen siitä, minkälaiset kehykset minulle sopivat. Minulla on kohtuu kapeat kasvot, jote kehys ei saa olla liian leveä. Kehyksessä tulee olla sopivissa määrin kulmikkuutta, sillä kasvoissani sitä ei ole, mutta liika on liikaa. Liian pyöreät kehykset eivät sovi kasvoilleni, etenkin kehyksen yläosan olisi hyvä olla suoraviivaisempi.

Reilun puolen tunnin keskustelun ja sovittelun jälkeen, ammattilaiset valitsivat minulle viidet kehykset, jotka heidän mielestään sopivat minulle parhaiten:

Lopulta sain valita näistä viidestä kehysmallista kahdet, jotka esittelen teille heti kun saan ne omiin käsiini. Täytyy myöntää, että mun mielestä oli hauska kokeilla jotain aivan erilaista, sellaisia yksinkertaisempia laseja kun multa jo löytyy. Suurena plussana sanoisin, että ammattilaisen avustuksella sitä kokeilee jotain sellaista, mitä ei yksin välttämättä kokeilisi. Mäkin innostuin paljon suuremmista ja huomiotaherättävämmistä laseista kuin yleensä.

Teilläkin on mahdollisuus saada sama silmälasistailaus tykkäämällä Specsavers Optikon Facebook-sivuista, jossa on käynnissä 27. toukokuuta asti Styling Clinic -kilpailu. Kilpailussa arvotaan kolme kappaletta Styling Clinic -stailauspaketteja, joihin sisältyy tyylineuvontapalvelun lisäksi vapaavalintaiset merkkikehykset sekä näöntarkastus. Palkinnon arvo on 225 euroa. Löydätte Facebook sivun täältä.

Kertokaas muuten mitkä on teidän suosikit? Katsotaan osuuko sitten yhteen mun valinnan kanssa! 🙂

Lue myös

X