Xenia's day

Spring shoes

Teksti: Anna.fi

Tulispa jo kevät, että voisi heittää taas saappaat puoleksi vuodeksi nurkkaan ja ottaa kaikki ihanat baltsut ja sandaalit käyttöön. Kuvailin teille nyt näitä tulevana keväänä käytössä olevia kenkiä, ja otinhan mä osittaisen varaslähdön kesäänkin.. Korkkareita en kuvaillut, mutta nehän löytyykin suurimmaksi osaksi tuolta kengät osiosta.. Ensimmäisenä kevään ehdottomat ykkös kengät. Vastaavilla olen tepastellut jo useamman vuoden, ja nyt on varastoa täydennetty näillä edullisillä ihanuuksilla.

Nuo on siis H&M:stä ja hintaa oli 9,90. Ostan joka kevät parit tollaiset, ja siinähän sitten likaantuvat kevään ja kesän  aikana. Mutta eipä tuo haittaa, kun niitä voi pestä, ja sitten kun lika ei enää lähde, niin voi heittää melko hyvällä omallatunnolla roskiin. Seuraavana balleriina valikoima.

Nämä kaikki ovat noita ruskeita (ja pilkullisia) kenkiä lukuunottamatta kaikki H&M:stä. Sitten se varaslähtö kesään..

Nuo ylimmäiset ovat Guessin ja loput H&M:n. Onpas mulla paljon H&M:n pikkukenkiä, nyt vasta huomasin.. 😀 Kevät/kesä kengät ei ole mun kohdallani ikinä ollut niinkään rahallisen panostuksen kohteena, kun noita pidetään kuitenkin paljain jaloin, niin inhottaa sitten ostaa kalliita ja hikoilla niihin.. 😀 Okei mä todella olen tän suhteen ehkä outo, mut jotkut lemppari balleriinat, ei ehkä enää kesän jälkeen ole sieltä parhaimman tuoksuisesta päästä, joten ei niitä montaa kesäkautta voi käyttää. Olenko ainoa, jolle tämä on ärsytyksen aiheena? Vai hikoileeko mun jalat jotenkin über paljon.. 😀 No joo, olen pahoillani tämän inhottavuuden esiinottamisesta.. 😀 Mutta.. siinäpä ne nyt oli. Olettekos te tehnyt jo hyviä löytöjä kevätkenkiä ajatellen? 🙂

Lue myös

X