Xenia's day

Staycation

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Kuten teistä kaikki varmaan ovat jo vuosien saatossa huomanneet, mulle koti on tärkein paikka maailmassa ja rakastan tehdä siitä mahdollisimman viihtyisän ja myös vaihdella sitä hieman kausien mukaan. Tietyt elementit kuitenkin ovat ja pysyvät ja esimerkiksi sisustustekstiileihin voi hyvinkin panostaa silloin jos tyyli ja muotokieli on ajatonta ja puhdasta. Ellos on lanseerannut uuden Staycation -kokoelman, jonka ideana on tuoda ajattomalla tavalla hotellifiilistä omaan kotiin. Materiaaleihin on panostettu, värit ovat luonnonläheisiä ja ajattomia ja kokoelma sisältääkin vuodevaatteita, kylpypyyhkeitä, sisustustekstiilejä ja niin edelleen. Yllä näette omia suosikkejani ja alla muutamia poimintoja tästä kokoelmasta!

_DSC4723

Tupsullinen tyyny / samettityyny / seeprakuvioinen tyyny

Ylläolevat tyynyt sopivat mun mielestä mielettömän kivasti yhteen, vaikka ne ovatkin kaikki aivan eri tyyliä. Tupsutyyny on villaa, yksi samettia ja seeprakuvioinen viskoosin ja pellavan sekoitetta. Näiden kolmen kauniin sisustustyynyn lisäksi nämä tuotteet osuivat silmääni!

ellos1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Olen löytänyt ruskean sävyt viimeisen vuoden aikana myös sisustuksessa. Ne ovat kivoja siksikin, että toimivat todella kauniisti rinnatusten sävyjen ollessa lähes keltaisesta okrasta mokan sävyjen kautta tummaan ruskeaan. Näitä sävyjä voi halutessaan keventää vaaleilla yksityiskohdilla kuten tuolla hurjan kauniilla päiväpeitolla tai puhtaan valkoisella tyynyllä.

Pakko laittaa vielä kuva olohuoneen yleisilmeestä. Mielestäni nämä ruskeat sävyt toimivat todella kivasti harmaan sävyjen kaverina!

_DSC4624

Nyt te saatte koodilla 415414 30%:n alennusta kalleimmasta tuotteesta brändit mukaan lukien ja lisäksi koodilla saa 5%:n extra-alen jo alennetuista tuotteista! 🙂 Koodi on voimassa 29.2 eli huomiseen asti! 🙂 Koko Staycation kokoelman löydätte täältä!

Aurinkoista perjantaita kaikille!

Lue myös

X