xenia's day

Stripes / Outfit 26.8.13

Teksti: Anna.fi
Kävin eilen juttelemassa Bonnierilla ensi kuun ohjelmasta ja suunniteltiinhan me jo lokakuutakin. Ilma oli lähestyvästä syksystä huolimatta niin kaunis, että maximekko oli juuri täydellisen vilpoisa asu tuohon auringonpaisteeseen.
Pakko muuten kysyä teiltä stadissa asuvilta, pelottaako teitä koskaan julkisilla liikkuessanne? Mä olin nousemassa Sörkässä sporaan kun sisään tuli nainen, joka oli aivan sekaisin. Tämä alkoi riisuutumaan niin, että takapuoli paistoi ja raivosi aivan järkyttävillä desibeleillä samalla kun ravasi sporassa edes takaisin. Täytyy myöntää, että mua ihan oikeasti pelotti. Varsinkin kun nainen töytäisi lähes jokaista kanssamatkustajaa edes takaisin hortoillessaan. Mun mielestä tää on ihan oikeasti aika suuri ongelma. Mulle on aivan sama, jos joku kännissä oleva/huumeiden käyttäjä haluaa matkustaa, mutta siinä vaiheessa kun muiden maksavien asiakkaiden on hypättävä pois aikaisemmalla pysäkillä (en muuten ollut ainut), niin ei ole asiat enää hyvin. Ja kun tämä ei ollut ensimmäinen kerta, vaan varsinkin lähiaikoina tuntuu siltä, että aina on joku jonka pitää vetää joku show julkisilla matkustaessa. Vaarallista tai ei, mutta ainakin todella epämiellyttävää!
Anyway, se siitä ärsytyksen aiheesta, olipahan vain pakko kysyä, että olenko mä ainut, joka on törmännyt vähintäänkin epäilyttävään käytökseen julkisia käyttäessäni?

Lue myös

X