xenia's day

Studio Serenity

Teksti: Anna.fi
Aloitin tällä viikolla yhteistyön Kampissa sijaitsevan kauneushoitola Serenityn kanssa. Olen jo jonkun aikaa halunnut kynteni tavalla tai toisella vahvemmaksi, joten Petran ottaessa yhteyttä, en epäröinyt hetkeäkään. Mä tykkään luonnollisesta lopputuloksesta, joten päädyttiin laittamaan vain hieman geeliä oman kynnen päälle. Jossain vaiheessa haluan näiden tilalle sitten O.P.I kestolaukkauksen, joita Petra myös tekee! 🙂

Mä oon aivan huipputyytyväinen näihin. Huolitellut kynnet kun ei ole koskaan oikein onnistunut multa omasta takaa. Joko mä pureksin tai revin niitä, mutta nyt se on tehty vähän hankalaksi, jonka lisäksi kynnet näyttää niin kivoilta, että ei niitä tee mieli pilata. Tähän päälle voin halutessani laittaa kynsilakkaa, joten vaihtelukin on mahdollista. Geelikerros on todella ohut verrattuna siihen, mitä mulla on joskus ollut ja tää on nimenomaan se piirre, mistä tykkään näissä kynsissä eniten. Nää ei ole sivulta ”pullukat”,  jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Studio Serenityn sivut löytyy täältä. Tuolta löydät muun muassa kaikki kynseille tehtävien hoitojen hinnastot. Lisää kuvia löydätte puolestaan Studio Serenityn Facebook sivulta (täältä).

Petra halusi myös tarjota lukijoilleni 10%:n alennuksen ensimmäisestä käynnistä, jonka jälkeen asiakas saa kantiskortin, johon kerätään leimoja. Viiden 50 €:n arvoisen käynnin jälkeen, asiakas saa valita itsellensä esim kulmien – tai ripsien kestovärjäyksen ja kymmenen leiman jälkeen lisäksi -20% seuraavasta ostokerrasta.

Mitäs pidätte mun luonnollisen huolitelluista kynsistä? Täytyy myöntää, että mä oon aivan myyty!

Lue myös

X