xenia's day

Summer Essentials

Teksti: Anna.fi
Koska kesä on kovaa vauhtia lähestymässä on aika katsastaa hieman kesän vaatekappaleita ja asusteita. Kesäpukeutuminen on lämpimimmillä keleillä todella helppoa. Parhaimmillaan ei päälle tarvitse vetää mitään muuta kuin maximekko, joten omissa silmissäni kesä on parasta aikaa asusteiden käytölle. Niinpä tässä postauksessa kiinnitän erityisesti huomiota niihin pieniin juttuihin, joilla asusta kuin asusta saa toimivan.

Millään ei ole parempaa aloittaa tätä kuin kesäkengillä. Nämä ovat mun kaapissani ehdoton must, joita ilman en pärjäisi lämpimänä vuodenaikana. 🙂

Päivällä laitan jalkaan joko mukavat balleriinat tai oikein lämpiminä päivinä sandaalit. Terassille mentäessä vaihtaisin mahdollisesti kiilakorollisiin wedgeihin ja iltajuhlissa pistäisin jalalla koreaksi klassisten mustien korkkarien kanssa. Mun kesäkenkäkokoelma on todella hyvä, mutta täydellisiä sandaaleja en ole vielä löytänyt. Ehkä vielä tänä vuonna! 🙂

Vaikka käytänkin kaikkia laukkujani ympäri vuoden, olen kesäisin erityisen mieltynyt juuri vaalean värisiin laukkuihin. Rennon asun kanssa toimii pitkällä hihnalla varustettu rennomman mallinen laukku ja iltamenoihin sopii pienempi clutch-mallinen laukku tai pidemmän ketjun omaava pikkulaukku.

Asusteilla on todella helppo saada asuun ilmettä. Simppelikin kesävaate näyttää heti mielenkiintoisemmalta kun siihen yhdistää ison statement-kaulakorun, kasan värikkäitä rannekoruja tai yksinkertaisen simppelit, mutta sitäkin säihkyvämmät korut.

Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä..

Olen optimistisella mielellä mitä tulee kesän aurinkoisuuteen. Toivottavasti joudumme käyttämään aurinkolaseja joka päivä, koko kesän ajan. Mä olen mieltynyt erityisesti klassisiin Ray Banin Wayfarer- ja Aviator-malleihin, mutta haluaisin liittää joukon jatkoksi jotkut hieman hassuttelevammat ja erikoisemmat aurinkolasit noiden keskimmäisten aurinkolasien tapaan..

Joko te olette miettineet kesän asusteita ja vaatteita? 🙂

Lue myös

X