Xenia's day

Sunday

Teksti: Anna.fi

Joopajoo. Nyt riitti sisällä istuminen nenä kirjassa ja on pakko lähteä kavelemään salille päin, et saisi edes rehkimällä sen loistavan rennon olon.. 🙂 Tehtiin ihan älyttömän hyvää ruokaa tuossa vähän aikaa sitten ja valmis ruoka näytti tältä..

Tätä söin joskus isälläni ja nyt halusin itsekin kokeilla sitä..Eli kyseessä on parmesan kuorrutettu lohi, joka valmistusvaiheessa näyttää tältä..

Tuohon siis leikataan lohesta medaljonkeja, jotka ”uitetaan” kananmunassa ja sen jälkeen pyöritellään lautasella jolla on 50/50 sekoitus korppujauhoja ja parmesan raastetta (noin 1/2 dl molempia). Sen jälkeen vaan paistetaan pannulla öljyssä tai voissa (meillä öljysumutin) ja herkullinen kala-ateria onkin siinä. 😛 Nyt olen lähdössä tunnin ruokalevon (eli lukemisen) jälkeen salille ja tänään on päällä nänkin mielikuvituksellisia juttuja.. 😀

Nyt nokka kohti salia ja toivottavasti sen antamaa lisäenergiaa (kun tänään pitäisi siivotakin)..Oletteko te muuten löytänyt jotain kivaa liikuntamuotoa näin kesän kynnyksellä?

Lue myös

X