Xenia's day

Sunglasses Shop & Ray Ban Outdoorsman

Teksti: Anna.fi
Lähdin muutama viikko takaperin yhteistyöhön Sunglasses Shopin kanssa, jonka seurauksena sain valita sieltä itselleni aurinkolasit. Päätökseni syynä oli ehdottomasti heidän edulliset hintansa, jotka varsinkin Suomen kivijalkamyymälöihin verrattuna ovat todella edulliset.

Mä olen aina ollut Ray-Ban aurinkolasien ystävä ja nimenomaan klassisten Ray-Ban Aviatoreiden suuri fani. Tällä kertaa päädyin kuitenkin kurkkimaan hieman klassisista aviatoreista poikkeavaa mallia, nimittäin Ray-Ban Outdoorsman aurinkolaseja, jotka lopulta sainkin kotiin viime viikolla (ja juuri sopivasti aurinkoisten kesäkelien alkaessa).

Mietin pitkään näiden värien välillä:

Päädyin lopulta yläoikeisiin, ja saatuani ne kotiin, en voi olla kuin tyytyväinen. Nää meni ehdottomasti mun lemppareiksi, jopa ohi klassisten aviatoreiden! 🙂

Tässä nämä lasit mun päässäni:

Love them! 🙂 Toimitushan on ilmaista ja esimerkiksi nämä lasit maksaisivat tuolta ostettuna n. 137 € kun ne kaupoissa maksavat reilut 180 €. Lisäksi Sunglasses Shop on valmis hintavertailuun, jos löydät haluamasi lasit muualta, tietenkin edellyttäen että kyseessä on aitoja laseja myyvä kauppias.

Minkäslaiset lasit on teidän ykkösvalinta? Oletteko te jo tutustuneet Sunglasses Shopin valikoimaan?

Lue myös

X