Xenia's day

Sunnuntai selailua

Teksti: Anna.fi
Mulla päivä on kulunut rattoisesti tenttikirjojen parissa! 🙂 Toivottavasti te olette kuitenkin nauttineet tästä aurinkoisesta säästä munkin puolesta! Kävin mä liikkumassa, mutta tuolla on niin upea ilma, että siellä voisi mieluiten oleskella vaikka koko päivän!

Kiertelin lukemisten lomassa hieman nettiputiikkeja ja bongasin pari itseäni kiinnostavaa juttua, joidenka arvelen olevan myös teidän mieleenne….

Dr Denimin legendaarisista Kissy farkuista on tullut pari väriä, ja kokojakin on reippaasti jäljellä.. Sinimustat täältä, siniset täältä ja hopeat täältä. Noi hopeat on mun mielestä aivan mielettömät!:)

Dreamy Dress löytyy jo vaikka kuinka monessa värissä. Mun silmää miellyttää tämä uutukainen armeijanvihreä versio aivan tajuttomasti! Toimii syksyisissä juhlissa todella hyvin. Tämän ja monta muuta väriä löydät täältä

Toi selkäosa on UPEA! Toimisi mun mielestä ohuiden mustien sukkahousujenkin kanssa aivan loistavasti! Kiva kun alkaa näkymään näitä pitkähihaisia mekkoja, mun mielestä on meinaan toimiva yhdistelmä. Tässä olisi muuten aika hyvä mekko pikkujouluihin, jos punainen väri ei ole itseä varten! 🙂 Tämän kultaisen/beigen mekon löydät täältä.

Jos en olisi shoppailulakossa… Katsokaa tota selkäosaa ja tuota väriä…Tämä olisi malliltaankin mulle täydellinen, sillä se korostaa vyötäröä.. Kiva kun maximekkoja alkaa olemaan syksysemmissä ja talvisissakin väreissä, ennen ne taisi olla enemmän kesäjuttu.. 🙂 Mekon löydät täältä.

Nilkkureita on aina ilo selailla, varsinkin jos ne ovat näin simppelin kauniit. Koroissa on hieman blingiä, mutta muuten mennään melko simppelillä linjalla. Toimii niin mekkojen kuin housujenkin seurana. Harmaat täältä, musta-kultaiset täältä ja simppelit mustat täältä. Nuo keskimmäiset muistuttaa todella paljon näitä Charlotte Olympian nilkkureita, jotka on tosin hinnaltaan varmaan kymmenkertaiset..

kuva google.com

Nämä simppelit saappaat on kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, mitä ainakin minä saappailta haen. Todella klassisen kauniit! Mustat saappaat täältä.

Mitäs tykkäsitte, mikä on teidän lemppari? 🙂

sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X