Xenia's day

Sunnuntai uudessa kodissa

Teksti: Anna.fi

Nyt alkaa pikkuhiljaa tottua ajatukseen siitä, että tämä on meidän uusi koti tästä lähtien. Kaikki tapahtui niin nopeasti, ettei siinä pieni ihminen pysy ajatuksessa mukana.. Nyt ollaan kohtapuolin lähdössä vielä etsimään juttuja kotiin, mitä ei vielä eilen löydetty. Kauhea kurakelihän siellä on joten saappaista lähdettiin liikkeelle asun valinnassa..

Äippä kävi tänä aamuna tuomassa kauhean kasan astioita ja muita särkyviä juttuja, jotka olin vienyt Porvooseen säilöön kun muutin J:n pieneen kämppään. Nyt on kuulkaas maljakkoja ja astioita vaikka muille jakaa.. Ajattelin hyödyntää maljakkoa, ja katsokaas mitä keksin sen varalle..

Samalla kun mennään ostamaan juttuja kotiin, mennään ostamaan kauhea arsenaali kaikkia leivontatarvikkeita, eli jauhoja, kuivahiiva yms. Ajateltiin tänään tehdä ihania sämpylöitä siemenillä, pähkinöillä, porkkanalla ja muilla sellaisilla herkuilla höystettynä. Siitä tietenkin reseptiä sitten, kun olen koemaistanut omat tuotokseni, eli heti leivonnan jälkeen.. 😀 Napsaisin vielä kuvan koko keittiöstä, tai oikeastaan niistä keittiön kaapistoista..

Tohon keittiöön olisi tarvetta isolle matolle, ja samoin eteiseen, eli niitä muunmuassa etsitään tänään. Nyt siis kiertelemään..Mahtavaa loppuviikonloppua teille ihanille! <3

Lue myös

X