Xenia's day

Sunnuntai

Teksti: Anna.fi
Tänään olen viettänyt sunnuntaita niinkin rennoissa merkeissä kuin ylihuomiseen tenttiin lukien. Nyt on jo se perinteinen tenttiä edeltävä fiilis, ettei tiedä mistään mitään, mutta pitää vain sinnikkäästi saada alue loppuun, jos sitä vaikka kerkeisi vielä huomenna illalla kertailemaankin. Käytiin etsimässä meille uutta tehosekoitinta, mutta mistään ei löytynyt sopivaa. Ei viitsitä ostaa sitä samaista, kun sen tehot ei ilmiselvästi ollut meille tarpeeksi suuret, kun käytetään sitä niin paljon, ja aina ihan piripintaan asti täytettynä. Nyt olisi siis tarkoitus ostaa joku tilavammalla lasikannulla varustettu, tehokkaampi vehje eli jos teillä on jotain kokemuksia niin saa kertoa. 🙂 Tässä ulkoiluasua..

J oli niin ihana, että valmisti minun lukiessani ruokaa meille. Tällä kertaa uunilohi valmistettiin ilman kastiketta eli vain pippuria, suolaa ja ihan vähän sitruunamehua lohen päälle ja sitten 200 asteiseen uuniin puoleksi tunniksi. Kastikkeena toimi turkkilainen jugurtti-sinappi-tilli-mustapippuri-hunaja ja sitruunanmehu kombo ja herkullista oli. 🙂

Nyt vielä vähän lukemista ja sit pidän kyllä vapaa illan oli mikä oli. Eli joku hömppä kirja vaihteeksi käteen sen tiiliskiven sijaan.:)

Miten teidän viikonloppu on sujunut?

Lue myös

X