Xenia's day

Sunnuntaihuomenta!

Teksti: Anna.fi

Heipä hei kaikille! Miten tää meni taas tähän, vaikka tarkoituksena oli oikeasti nukkua? 😀 Oli kyllä mahtavaa nähdä taas pitkästä aikaa kaveripariskuntaa ja kyllähän sitä päädyttiinkiin Tigeriin ja Apolloon..Ja sit kananugettien kautta kotiin..Aamulla halusin jotain muuta kuin sitä perus raejuusto-maitorahka-jugurtti komboa, vaan päätinkin alkaa vääntämään munakokkelia ja katsokaa mitä keksin lisukkeeksi..

Paistettuja tomaatteja! Miksei tuollaisia voisi tehdä yhtä hyvin pannulla kuin grillissäkin.. ;D Tänään ajateltiin tehdä jotain hyvää ja erilaista ruokaa illalla ja päädyttiin täytettyihin paprikoihin. Nyt pitää vain mennä googlettelemaan ohjeita, tai jos teillä on jotain mihin liittyy kana tai jauheliha niin saa vinkata? 🙂 Nyt istuskelen tässä sohvalla ja juon kahvia tämännäköisenä.. 😀

Tänään mennään kaverin kanssa käymään Kaivarin kanuunassa (kirpputori) ja sit ehkä salille jos vain jaksan.. Hankin muuten vähän aikaa sit uusia huulimeikkejä kun vanhat vetelee viimeisiään ja voin kyllä iloisesti sanoa, että aivan loistotuotteita. Mielettömän hyvä levittyvyys ja kosteuttavuus huulipunassa ja huulikiillossa on tarpeeksi pigmenttiä, että se oikeasti myös näyttää huulilta siltä sävyltä mitä purkissakin.. Nämä siis kyseessä..

Rakkautta ensi silmäyksellä. Tarpeeksi persikkainen sävy näin kesäisin kun usein nudet sävyt alkaa muistuttaa peitepuikkoa huulilla kun kasvot on ruskettuneet. Huulipuna on sävyä ravishing ja huulikiilto richer, lusher.. Nyt kumminkin jatkan hieman löhöilyä tässä sohvalla ja sit liikkumaan sinne kaivariin päin jee! 🙂 Onko teillä jotain erityisiä suunnitelmia tälle päivälle?

Lue myös

X