Xenia's day

Sunnuntaikuulumiset

Teksti: Anna.fi
Huomenta! En tiedä mikä muhun on mennyt, mutta heräsin tänään vasta yhdeksän jälkeen. Melkein pelästyin kun katsoin kelloa ja ajattelin, että onpa päivästä mennyt suuri osa hukkaan. Uni ei meinannut tulla millään eilen illalla. Koko päivä meni kuvatessa ja editoidessa ja innostuksen taso oli niin suuri, että ei siitä pyörimisestä meinannut tulla loppua. 
Haluan kiittää teitä kaikkia kannustuksestanne ja palautteestanne, se on meille kullanarvoisen tärkeää! On taito muotoilla rakentava palaute asiallisesti ja ystävällisesti, mutta tulipa huomattua, että siellä ruudun toisella puolella on suuri joukko kannustavia ihmisiä, kiitos siitä!
Mä olen tällä hetkellä aivan onnesta soikeana, vaikkakin todella väsynyt. Nyt kaikki se paine alkaa purkautua, vaikka työ se vasta periaatteessa alkaakin. 🙂 Tänään luvassa parien tarvikkeiden ostamista ja lisää juttujen laittamista nettisivulle. Muun muassa se parka, mistä on ollut kyselyä on tulossa tänään! 🙂
Anyway, halusin kiittää teitä suuresti kaikesta antamastanne tuesta, en voisi olla siitä kiitollisempi! Iltapäivällä taas luvassa jotain järkevää postausta, tällä hetkellä olen niin päästäni sekaisin, että keskittyminenkin on työn ja tuskan takana.. 
Ainiin, tajusin juuri äsken, että perkule, nythän on syksy. Tää kesä oli historian nopein, mutta minä henkilökohtaisesti olen innoissani tulevasta syksystä. Kuukauden päästä mun blogi muuttaa Costumeen ja nyt oli kaupan avaus. Kuluva vuosi on ollut kyllä ehdottomasti tapahtumarikkain tämän pienen ihmisen elämässä, mutta ihanaa, että nyt on selvät sävelet sen suhteen, mitä tehdä, ei tarvitse ainakaan sitä stressata. 
Pian pitää aloittaa ensimmäisiin tentteihin lukeminen. Tää vuosi tulee ehdottomasti olemaan haastavin ajan järjestelyssä. Kalenterille on siis käyttöä, mä kun olen todella huono keskittymään moneen asiaan samaan aikaan. No, oppia ikä kaikki, eiköhän tästä asiat ala lutviutumaan, varsinkin kun en ole tässä yksin. Ystävien ja perheen tuki on kyllä korvaamatonta ja mun on sanottava, että oli mieletöntä huomata kuinka innoissaan mun vanhemmatkin olivat kun kerroin meidän suunnitelmista tuossa pari kuukautta takaperin. Netissä toimiminen on kuitenkin aikalailla uusi juttu vanhemmille ikäluokille ja monet eivät varmasti ymmärrä sitä, mitä nettikauppa esimerkiksi tarkoittaa. Anyway, höpöttelyt sikseen, nyt pitää alkaa hommiin. Vielä kerran kiitos ja mitä parhainta sunnuntaita teille kaikille!

Lue myös

X