Xenia's day

Sunnuntailöhöilyä

Teksti: Anna.fi

Onko siellä muita, jotka on vielä sunnuntai aamuna ihan into pinkeenä, mutta joskus iltapäivästä alkaa se karu totuus taas hiipiä mieleen.. :D? Sali teki kyllä taas terää siinä mielessä et olin paljon väsyneempi sinne mennessä kuin sieltä tullessa. Nyt tosin makoilen tässä sohvalla ja nyt taitaa kohta silmät lupsahtaa kiinni..Oltiin tosiaan salilla ja tässä ”päivän asu”..

En ole mennyt kihloihin vaan kuva on ”kääntynyt” 🙂 Vedin oikein kunnon alkulämpän alkuun..

Salia ennen ehti jo nälkä iskeä ja koska meillä ei ollut mitään ruokaa jääkaapissa mentiin säilykkeillä ja pakasteilla.. 😀

Pari purkkia tonnikalaa pannulle, perään pari purkkia ananasta ja vajaa purkki kevytruokakermaa. Siihen kylkeen parsakaalia ja papuja (pakasteesta) ja avokadoa joka oli jo parhaat päivänsä nähnyt. Hyvää oli kuitenkin ja ruoka teki tehtävänsä.. 😀 Salin jälkeen oli yllättäen taas nälkä ja tein pitkästä aikaa välipalaksi tätä..

Omena, vähän maitorahkaa ja luonnonjugurttia, leseitä ja pellavansiemenrouhetta ja se vielä maustetaan kanelilla ja tilkalla hunajaa.. 🙂 Leikkelin ihan rauhassa (eli keskittyneesti) omppua kun alkoi kuulua räpsimisen ääniä ja J se siellä kuvaili.. 😀

Vaikeaa ja keskittymistä vaativaa puuhaa sanon minä.. 😀 Nyt on ehkä pakko ottaa tirsat ja sit haluaisin saada siivottua kylppärin korit kun niistä ei löydä enää mitään.. Mitäs teillä oli ajatuksissa sunnuntai illan suhteen?

Lue myös

X