PB060134 PB060135 PB060136 PB060137

Kokoonnuttiin tänään perheen kera Zum Beispieliin brunssille ja heräsin just päikkäreiltä, jotka tosiaan oli tarpeen parin ruokalautasellisen jälkeen. Olin oikein fiksuna jättänyt lähes koko aamupalan väliin, että varmasti mahtuu tarpeeksi ruokaa. Virhe!

Ruuansulatusunet kuitenkin auttoi ja nyt on taas ihan ok olo, joskin luulen että tänään riittää hieman kevyempi illallinen! ;D Brunssi oli kyllä todella herkullinen: erilaisia leipiä (myös hyvää gluteenitonta!), jugurtteja, kasviksia, hedelmiä, leikkeleitä ja juustoja, pekonia, makkaroita, kalaa, munakokkelia, lämpimiä kasviksia ja perunoita ja aivan taivaallinen jälkiruokapöytä, jonka vuoksi tänään piti tehdä poikkeus ja maistaa heidän lakritsiin vivahtavaa suklaakakkua. Huomenna on varmaan krapulainen olo sokerista johtuen, mutta takaisin ruotuun sit taas, pysyy olokin virkeänä näinä vuoden pimeimpinä päivinä!

Flunssa alkaa pikkuhiljaa olemaan ohi, mutta vähän on vielä sellainen puolikuntoinen olo. Tästä huolimatta keskityttiin myös eilen ruokaluihin rapujen muodossa, jonka lisäksi saunottiin ja istuttiin takkatulen ääressä. Nukkumaan hyvissä ajoin ja aamulla herätys klassiseen mamma ja daddy huuteluun pienten askeleiden tahdittamana, kun tyttö juoksee meidän huoneeseen. Naurettiin miehen kanssa, että kunpa vaan oltaisiin itse yhtä virkeänä sillä sekunnilla kun herätään. Tyttö on kuin täyteen ladatut patterit heti aamusta, aika uskomatonta itseasiassa!

Brunssilla oli muuten ihanaa kun tyttö kävi aina vuorotellen hakemassa kaikkia pöydästä mukaansa katsomaan ambulanssia, joka näkyi ravintolan ikkunasta. Samaten hän vilkutteli ikkunassa ravintolan ohi käveleville kanssakulkijoille, joilta hertisi hymy jos toinenkin vilkutusten lisäksi. Kyllä aikuisilla olisi lapsista opittavaa. Miten yksinkertaiset asiat tekevätkään heidät iloiseksi ja miten tarttuvaa lapsen ilo on!

Nyt tuli taas takkaan ja sit kuppi teetä ja rentoilua. Mukavaa sunnuntain jatkoa teille kaikille!

X