elämä

Sunnuntain brunssi

6.11.2016 Teksti: Xenia

PB060134PB060135PB060136PB060137

Kokoonnuttiin tänään perheen kera Zum Beispieliin brunssille ja heräsin just päikkäreiltä, jotka tosiaan oli tarpeen parin ruokalautasellisen jälkeen. Olin oikein fiksuna jättänyt lähes koko aamupalan väliin, että varmasti mahtuu tarpeeksi ruokaa. Virhe!

Ruuansulatusunet kuitenkin auttoi ja nyt on taas ihan ok olo, joskin luulen että tänään riittää hieman kevyempi illallinen! ;D Brunssi oli kyllä todella herkullinen: erilaisia leipiä (myös hyvää gluteenitonta!), jugurtteja, kasviksia, hedelmiä, leikkeleitä ja juustoja, pekonia, makkaroita, kalaa, munakokkelia, lämpimiä kasviksia ja perunoita ja aivan taivaallinen jälkiruokapöytä, jonka vuoksi tänään piti tehdä poikkeus ja maistaa heidän lakritsiin vivahtavaa suklaakakkua. Huomenna on varmaan krapulainen olo sokerista johtuen, mutta takaisin ruotuun sit taas, pysyy olokin virkeänä näinä vuoden pimeimpinä päivinä!

Flunssa alkaa pikkuhiljaa olemaan ohi, mutta vähän on vielä sellainen puolikuntoinen olo. Tästä huolimatta keskityttiin myös eilen ruokaluihin rapujen muodossa, jonka lisäksi saunottiin ja istuttiin takkatulen ääressä. Nukkumaan hyvissä ajoin ja aamulla herätys klassiseen mamma ja daddy huuteluun pienten askeleiden tahdittamana, kun tyttö juoksee meidän huoneeseen. Naurettiin miehen kanssa, että kunpa vaan oltaisiin itse yhtä virkeänä sillä sekunnilla kun herätään. Tyttö on kuin täyteen ladatut patterit heti aamusta, aika uskomatonta itseasiassa!

Brunssilla oli muuten ihanaa kun tyttö kävi aina vuorotellen hakemassa kaikkia pöydästä mukaansa katsomaan ambulanssia, joka näkyi ravintolan ikkunasta. Samaten hän vilkutteli ikkunassa ravintolan ohi käveleville kanssakulkijoille, joilta hertisi hymy jos toinenkin vilkutusten lisäksi. Kyllä aikuisilla olisi lapsista opittavaa. Miten yksinkertaiset asiat tekevätkään heidät iloiseksi ja miten tarttuvaa lapsen ilo on!

Nyt tuli taas takkaan ja sit kuppi teetä ja rentoilua. Mukavaa sunnuntain jatkoa teille kaikille!

Xenia

Instagram

  • Taking a bath tonight. Well deserved after a very hectic week😘❤️ #home #bathroom #bathtub

xeniasday

Kommentit (5)

Hyvä kun korjasit, isäni jotain puhui jugurtista ja näytti niin kovasti siltä, ettei tullut edes mieleen kyseenalaistaa! 🙂

Nyt heittää aivan ohi postauksen vaikka kiva postaus olikin! Mutta siis sinullahan ilmeisesti on canada goosen takki, mikä malli se on? Itselläni on ollut kyseinen takki nyt varmaan jo viiden vuoden ajan ja ekaa kertaa vasta viemässä sitä pesulaan..tehdäänkö takkiin ihan normi kemiallinenpesu vai vahingoittaako se karvakaulusta?

Zum Beispiel on ihana! 🙂 Mun vanhemmat oli kesällä tulossa meille Espooseen kylään ja oltiin suunniteltu yhdessä, että tultaisiin Porvooseen pyörimään päiväksi, koska kukaan meistä ei ollut ennen käynyt Porvoossa. Noh keksin sitten etsiä Porvoo-vinkkejä sun blogista ja kyseinen ravintola nousi suosikiksi ja niin me käytiin siellä syömässä. 🙂 Oli mielettömän hyvää, että kiitokset vinkistä!
Ihanaa joulun odotusta koko perheelle!

Ehkä pitää lähteä joulun alla käymään Porvoossa. ?

Zum Beispielin brunssin takia ei ainakaan kannata, sillä se jää ns. joulutauolle nyt ja alkaa uudestaan vasta ensi vuoden puolella. Toki Porvoo on muutenkin hyvä joulukaupunki 🙂 Itse kävin myös brunssilla pari viikkoa sitten ja olen samaa mieltä kuin Xenia, eli tykkäsin kovasti, vaikka ruokaähkyhän siitä tuli! Tosin sen verran täytyy korjata, että brunssin valikoimaan ei kuulu jogurtteja, vaan vanilja-mustikkarahkaa 🙂

Hyvä kun korjasit, isäni jotain puhui jugurtista ja näytti niin kovasti siltä, ettei tullut edes mieleen kyseenalaistaa! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *