Xenia's day

Sunnuntain kuulumisia

Teksti: Anna.fi
Heipä hei! Nyt makoilen tässä tyytyväisenä sohvalla hiukset pestynä,  naamio kasvoilla ja katson telkkaria. Tämä päivä on kulunut pitkälti siivoillessa, pyykkiä pestessä, jumpatessa, ja nyt aion pyhittää loppupäivän rentoutumiselle.

Tänään jumppailin kotona, kun ulkoilma ei varsinaisesti houkutellut lenkille..

Käytiin eilen hakemassa Fitnesstukusta lisää palautusjuomaa, ja otettiin sen hyväksi havaitun suklaa-mintun lisäksi vaniljan makuinen vaihtoehto, joka on muuten todella hyvää! 🙂 Tätä vedän siis aina heti treenin jälkeen, jotta lihakset saa kaipaamaansa energiaa. 🙂

Kuorin kasvojen ihon ja laitoin kosteuttavan naamion. Mun iho on jo ihan talvikunnossa, nenä hilseilee ja on niin hemmetin kuiva. En ole vielä keksinyt mitään keinoa, millä saisin nenäni oikeasti kosteutetuksi, vinkkejä?

planet spa kasvonaamio saatu blogin kautta

Nyt on ihanaa olla kotona, siivottiin kämppä ja jotenkin olo on heti paljon harmonisempi kun tavarat on paikoillaan. Meillä on vähän huono tapa jättää aina tavaroita lojumaan ympäriämpäri ja joka kerta siivotessa vannotaan, että nyt opitaan tästä pahasta tavasta pois. Mä olen vähän sellainen, että en ole fanaattinen siivoaja pölyn vuoksi, mutta sellainen yleinen sekamelska ahdistaa mua (paitsi vaatekaapin osalta. :D)

Ainiin, arvatkaa vaan mikä on mennyttä?! Meidän suloinen citronella puu on kuollut. Oltiin molemmat ihan allapäin kun jouduttiin heittämään se roskiin, yritettiin meinaan ihan oikeasti pitää se elossa. Ehkä pitää vaan hyväksyä karu totuus meidän kasvinhoitotaidoista ja ostaa tästä lähtien tekokasveja..

Tehtiin todella myöhäinen lounas, ja tällä kertaa lautaselle päätyi kasvisten lisäksi J:n tekemää jauhelikakastiketta. Ostettiin taannoin sellaista häränlihafondia, joka maustaa kastikkeen kuin kastikkeen aivan mielettömän herkulliseksi. Suosittelen kokeilemaan! 🙂

Nyt takaisin J:n kainaloon köllöttämään. 🙂

Rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille! 🙂

Lue myös

X