Xenia's day

Sunnuntain nettiostostosteluja

Teksti: Anna.fi
Sunnuntain kunniaksi hieman lemppareimpia uutuuksia ja muistutusta tänään loppuvasta arvonnasta. 🙂

Takkimaanikkona en voinut olla kiinnittämättä huomiotani tähän valkoiseen tikkitakkiin, jossa on imarteleva leikkaus.

En ole vieläkään löytänyt juhlavampaa maximekkoa ja nyt mietin, olisiko tämä hyvä häävieraan puvuksi. Mitäs mieltä te olette? Mekosta lisää tietoa täällä.

Tämä Stella Novan kotelomekko on moderni vaihtoehto perinteiselle kotelomekolle. Tällainen mekko olisi hyvä ja erittäin klassinen lisä vaatekaappiin.

Viimeistään tämän mintunvihreän kohdalla pysähdyin täysin. Tässä mekossa kaikki kohdallaan, lähti saman tien tilaukseen. Musta löytyy tästä, valkoinen tästä ja mintunvihreä tästä.

Tämä Sisters Pointin mekko on upea mallin päällä, mutta etuosa ei sovi mun vartalolle sitten yhtään. Mutta, tästähän olikin jo puhe, kaikki ei sovi kaikille, ja sehän on vain hemmetin virkistävää! 🙂

Sitten kysymys. Monet ovat kehuneet Dr Deminin Kissy farkkuja, ja nyt olen niistä hyvin kiinnostunut. Osaatteko te kertoa, miten nuo koot menevät: eli täytyykö ottaa normaalia koko suurempi tai pienempi koko. Olen iskenyt silmäni näihin kaksiin pökiin..

Mustat housut toimivat tilanteessa kuin tilanteessa, ja tummat farkut on muuten vain yksi käytetyimmistä vaatekappaleista. Kissyt löydät täältä. Minkälaiset nää on käytössä? Kuluuko nopeasti/löystyykö paljon? Mites tuo lahkeiden pituus, ovatko ne kovinkin pitkät? Mä en kauheasti tykkää lahkeiden kääntelystä, joten tää tieto olisi aika tärkeä ennen kuin tilailen noita. 😀

Sitten vielä viimeinen muistutus tästä Yvesin kesäkilpailusta..

 Kilpailuun pääset osallistumaan TÄSTÄ.

Nyt, rentoa sunnuntaita kaikille!

Sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X