Xenia's day

Sunny day

Teksti: Anna.fi

Onpas tänään ollut keväinen ilma. Jotenkin sitä herää taas horroksesta ja hymyilyttää paljon enemmän kun aurinko paistaa ja alkaa jo mittarikin olemaan kunnolla plussan puolella. Käväisin kaveria näkemässä,  ja reissu venyikin vähän pidemmäksi, mutta mikäpä siinä. Olihan sitä pakko pistää tuo uusi takki, kun niin kovasti olen siihen nyt tykästynyt..

Näissä kuvissa on kyllä jo keväinen fiilis. Toi laukkukin on aina vaan parempi, kun päästään lähemmäksi kevättä.. 🙂  Takki siis Zarasta, kengät ja farkut Hennesiltä, laukku Maria Pinolta ja huivi Burberryltä..Saatoin ostaa jotain ihan pientä tästä itselleni asettamasta kiellosta riippumatta. Näitä tosin ihan oikeasti tarvitsin, kun vanhat rentoiluhousut on lentämässä kuuta kieltävälle radalle.. 
Vasemmanpuoleiset on Hennesiltä ja oikeanpuoleiset Stadiumista..Meinasin jo palauttaa noi vasurit kun löysin noi herkullisen väriset Stadiumista, mut ajattelin, et nehän menee hyvin kesällä lenkillä, joten 4,90 ei ollut paha hinta siinä mielessä.. 🙂 Nyt vähän katselemaan teidän jättämiä kysymyksiä.. Mitäs teillä on mielessä? 🙂

Lue myös

X