Xenia's day

Suosikkeja uutuusmeikeistä

Teksti: Xenia

P2060247P2060252

Lumene on uudistanut kasvojaan oikein olan takaa nyt lähiaikoina ja nyt sai muodonmuutoksen myös heidän meikkilinjansa. Sain blogin kautta uutuusmeikkejä testiin ja osa niistä miellyttikin niin paljon, että ovat jääneet päivittäiseen käyttöön! Keskityn nyt nimenomaan näihin tuotteisiin.

Nordic Nude poskipuna

Tämä on aivan ihana. Olen reilun vuoden käyttänyt kulttimaineen saavuttanutta Narsin poskipunaa sävyssä Orgasm, mutta tämä on mielestäni jopa parempi kuin Nars. Levittyvyys on hyvä ja kerrostamalla saa enemmän väriä, mutta halutessaan lopputulos on todella luonnollinen, kevyt ja ennen kaikkea kuultava. Iso peukku tälle!!

Nordic Nude Air Light puuteri

Loistava tuote kulkemaan mukana laukussa. En juurikaan käytä puuteria nykyisin, mutta aavistuksen kuitenkin T-alueelle. Tämä ei pakkeloidu vaan pitää pahimman kiillon kurissa antaen ihon kuitenkin hehkua.

Nordic Secret Volume Lash Primer / Nordic Noir Deep Impact Mascara

Muistan joskus nuoruudessani käyttäneeni Lorealin kaksipäistä ripsaria, josta toisessa päässä oli valkoista ”pohjustusta” ja toisessa päässä itse ripsiväri. Lumene on tuonut markkinoille oman ripsivärin alle laitettavan primerin, joka lupaa lisätä ripsien volyymiä. Olen käyttänyt tätä nimenomaan yhdessä tuon Nordic Noir ripsivärin kanssa ja voi jestas mitkä ripset siitä tuleekin. Pitkät, tuuheat ja erotellut, juuri sellaiset joista minä erityisesti pidän!

Nämä jäivät nyt eritoten mun mieleeni, joten jos on poskipunan, puuterin tai ripsarin menevä aukko meikkipussissa, suosittelen kokeilemaan näitä! 🙂

tuotteet saatu blogin kautta testiin Lumenelta!

X