Xenia's day

Suosikkifarkut

Teksti: Xenia

linkit kaupallisia linkkejä.
P2060239farkut

kaikki värit löytyvät täältä

Muistan kun joskus 11-vuotiaana sain ekat ihan oikeat farkut. Sellaiset, jotka mentiin ostamaan farkkuliikkeestä, ja joita käytettiin sit nonstoppina seuraavan vuoden kunnes sit hankittiin seuraavat edellisten kuluessa suurin piirtein puhki.

Sit tuli teini-ikä ja lahkeista levenevät miss sixtyt. Niihin pistettiin oikein kunnolla rahaa ja ne oli kyllä ”se juttu” tuolloin ikävuosina 13-15. Siinä 15 vuoden iässä ne levenevät lahkeet oli kuitenkin jo totaalisen out ja mä hankin sitä varten kirppikseltä ompelukoneen. Se oli ikivanha, mutta toimi moitteettomasti ja sillä sain mun rakkaat miss sixtyt päivitettyä siihen aikaan eli kavennettua ne niin pilleiksi, että ne suurinpiirtein soivat päällä.

Siinä ollaankin sit pitäydytty. Ainakin mallin puolesta, mutta sanotaanko näin, että nykyisin mennään kyllä mukavuus edellä – tyyli sit hyvänä kakkosena.

Löysin joskus pari vuotta sit ystäväni kautta Leviksen Innovation Super Skinny – farkut, jotka kieltämättä tekevät ihmeitä takapuolelle ja ovat varsin mukavat ollakseen aika piukat. Nyt viimeisen vuoden aikana olen kuitenkin käyttänyt lähinnä näitä, ehdottomaksi suosikkimallikseni nousseita 77th Flea -merkin farkkuja. Niissä on Leviksiä korkeampi vyötärö (ihanaa), suuri määrä joustoa ja ne ovat vain hyvä basic -malli arkeen huomattavasti Leviksiä pienemmällä hintalapulla varustettuna. Jos haluatte puolestaan aavistuksen matalampaa vyötäröä ja lyhyempiä lahkeita, kuten minä kesäisin ja keväisin, suosittelen katsomaan tätä mallia. Se ei kylläkään sovi jos on tosi pitkät jalat, meikäläiselläkin kun ovat juuri passelit, mutten haluaisi niistä yhtään lyhyempiä.

Koosta sen verran, että mulla on sekä että s:ää ja xs:ää. Värillisistä (vihreä ja beiget) xs on parempi ja farkuista ja mustista s:t on mukavemmat päällä. Noista lyhyempilahkeisista menee puolestaan se normikoko ja ne on muuten hyvät myös odottaville äideille kun vyötärö on matala eli menee sinne vauvamahan alle. Ne oli mun pelastus viime keväänä, muistatte varmaan niitä nähneenne mun päällä.

Täällä on muuten jotenkin ihana fiilis. Päätin nyt yrittää vähän aktivoida itseäni ulkoilemaan, se kun on jotenkin töihin menon jälkeen jäänyt ihan täysin lähinnä viikonloppuihin ja niihin satunnaisiin lenkkeihin mitä viikolla tulee tehtyä. Siinä muuten yksi asia mitä kaipaan ihan älyttömän paljon koirassa. Oli pakko mennä aina lenkille, se kun pitää ainakin mut virkeänä ja mukana tässä. Noh. Päätin nyt, että tästä lähtien se on vähintään 10.000 askelta päivässä tai tulee satinkutia. Nukkuu paremmin ja noh, raitis ilma nyt yleisestikin on vain hyväksi.

Mukavaa torstain jatkoa sinne kaikille! 🙂

Minkälaiset on teidän suosikkifarkut? pehmeät, elastiset ja joustavat vai perinteistä farkkua ilman joustoa?

X