Xenia's day

Suosikkihousuja poolon kaverina

Teksti: Xenia

sisältää kaupallisia linkkejä.

Miten tällaisten viikolle sijoittuvien pyhien jälkeen onkin aivan sekaisin, olen nimittäin jo useamman kerran ajatellut olevani ensi maanantaissa.

Eilen saatiin juhlistaa Suomen 101-vuotista taivalta ja miten ihanasti se menikin. Käytiin pitkällä kävelyllä, lounaalla ja makoiltiin takkatulen loimussa katsomassa perheleffaa. Illalla mentiin jo aikaisin nukkumaan ja luin vielä Michelle Obaman elämänkertaa ennen nukkumaanmenoani. Sain sen Otavamedialta luettavaksi näytteenä ja on kyllä kiinnostava! Vielä on puolet jäljellä eli kerron mielipiteitä sitten kun olen päässyt loppuun.

Havahduin myös siihen, että mehän lähdetän vajaan kahden viikon kuluttua jo Englantiin joulun viettoon. Odotan tosi paljon tän syksyn jälkeen sitä, että saadaan olla koko perhe vaan rennosti yhdessä. Mies on ollut superkiireinen ja sama meininki näyttää jatkuvan ensikin vuonna, mutta toisaalta se on kuitenkin positiivinen ongelma! Jouluna rauhoitutaan kuitenkin 10 päiväksi ja käydään ihmettelemässä ihania pieniä kyliä ja Oxfordia. Odotan sitä taas todella paljon, sillä siinä on kaupunki minun makuuni, vaikka yleensä tykkäänkin enemmän pikkukylistä.

PC050122

Tähän liittyen pitääkin alkaa tekemään jouluostoksia. Yleensä olen niiden suhteen todella hyvissä ajoin liikkeellä, mutta tänä vuonna en ole päässyt vielä vauhtiin. Lapsille on jo lahja per nenä, mutta miehelle tai muille läheisille en ole vielä ehtinyt miettimään asiaa. Tai no, on mulla jotain ajatuksia, mutta niissä on vielä vähän työstettävää..

PC050127

Nyt tulevana viikonloppuna ajateltiin käydä joulumarkkinoilla ystäväperheiden kanssa ja varmaankin vain rentoutua. Tässä on ollut hirveästi kaikkia juhlia ynnä muuta, joten joskus tällaiset suunnittelemattomat viikonloput ovat parasta mitä tiedän. Nyt on kyllä muuten sellainen olo, että pitäisi järkätä joku pieni detox, sillä olen syönyt niin paljon kaikkea superrasvaista ja herkullista, että pieni kevennys olisi paikallaan. Minä ainakin menen aika usein joulun alla sellaiseen moodiin, että nyt saa herkutella, mutta sit jossain vaiheessa se ei kyllä ole kivaakaan jos olo on raskas, tunkkainen ja turvonnut. 😀 Nyt on kaksi viikkoa aikaa jättää ainakin suolaiset pois ja ehkä vaihtaa suklaa tummaan suklaaseen! Siihen päälle paluu treenailun pariin sairastelun jälkeen niin eiköhän olo siitä parissa päivässä muutu.

PC050138

Mietin tässä muuten myös ensi vuoden lupauksia ja yksi mulla kyllä on ja se on nimenomaan keskittyä henkiseen hyvinvointiin. Eli yritän ottaa jokaiseen päivään meditointia/joogaa edes hetken aikaa. Mulla on busy mind ja se oikeasti vaatii työtä, että saan pään hiljennettyä.

PC050129

Niin ja siis tästä asusta. Ensinnäkin toi Puralta saatu neule on aivan ihana, mutta tässä halusin vinkata näistä housuista, joista on tullut mun mustat luottohousut. Näistä on eri pituuksia ja mulla on S-pituus, joka on just passeli! Nää on tosi joustavat ja vyötärö on sopivan korkuinen, muttei liian korkea. Nämä täydelliset housut löytyvät täältä!

PC050130

Tänään mun pitää paneutua koulutehtäviin, sillä en ole sitä juurikaan ehtinyt tehdä lasten ollessa kotona. Silloin ei todella ole muuta mahdollisuutta kuin mennä siitä mistä aita on matalin.

Juon muuten tässä taas chai-teetä kauramaidolla. Niin hyvää ja jouluista. Itseasiassa tuota keitellessä tuoksu on kuin glögistä. Samoja mausteitahan siinä toki on, neilikkaa ja kanelia esimerkiksi. Suosittelen kokeilemaan jos ette sitä vielä ole tehneet!

Onko teillä jotkut mustat housut, jotka ovat ylitse muiden?

Ihanaa alkavaa viikonloppua! Huomenna ajattelin kirjoitella lämpörullista, eli jos teillä on kokemusta niin stay tuned! 🙂

 

X