xenia's day

Suosikkikombo – rennot vaatteet ja trenssi

Teksti: Xenia

Tervehdys kaikille. Mitä teille kuuluu?

Täällä nautittiin viikonlopusta mm kylpyhuonekalusteita hankkien. Tässä ei tosiaan enää ole kovinkaan pitkää aikaa muuttoon, joten ihan täysin rennosti niitä viikonloppuja ei enää voi viettää. Onneksi tuollainen suunnittelu ja tavaroiden hankinta sitä varten ei missään tapauksessa ole mitään inhokkipuuhaani. Toki se olisi helpompi toteuttaa ilman kolmea lasta mukana, jolla vähintään yhdellä on joko nälkä/pissahätä/yliväsymystila. Mutta niin se kärsivällisyys kasvaa. 😀

Kylppäritarvikkeet saatiin kuitenkin hoidettua ja nyt ollaan jo kyllä niin lähellä voittoa, että maaliviiva jo häämöttää. Keittiö on aikalailla valmiina ja tasojen mittaus on tulossa pian. Laatoitukset on nyt käynnissä ja saunan suunnittelukin saatiin viikonloppuna maaliin.

Nyt meillä on suunnitteilla seuraava projekti. Niitä kun luonnollisesti tulee olemaan aikalailla koko ajan 1-2 kappaletta kun kuitenkin meidän osittain meidän elinkeinomme on. Mutta täytyy kyllä sanoa, että olen tässä lähipäivinä kokenut suuria onnentunteita. Vaikka tämä valitsemamme tie ei missään tapauksessa ole se vähiten stressaava, niin kyllä tämä vaan sopii meille. Rakastetaan kumpikin projekteja ja koen että molempien vahvuudet pääsevät niissä esiin. Miehellä yleinen projektinhallinta ja mulla se suunnittelu ja kokonaisuuksien pulailu. Nyt meillä onkin mietinnässä ensimmäinen nopeampitempoinen ulkopuolisille myyntiin tuleva projekti. Muutamia asioita tulee tähän liittyen vielä tsekata läpi ja miettiä, mutta jos se etenisi, niin hyvin mahdollisesti kohde/kohteita (riippuen tulisiko okt vai paritalo) olisi myynnissä jo tänä vuonna. Katsotaan mitä tuleman pitää, hauskaa!

_DSC1102_DSC1075

takki: Burberry

huppari: Arket (tämä / kaupallinen linkki)

farkut: Levis (nämä)

kengät: Veja (nämä / kaupallinen linkki)

laukku: Chanel

aurinkolasit: Chimi (nämä)

Oon muuten hurjan pahoillani, että tämä blogin sisältö on tällä hetkellä aika rakennuspitoista. Itseasiassa tuossa on luonnoksissa myös mun sisustussuunnitelma tulevaan kotiin. Siinä on jo otettu huomioon kaikki ratkaisut ja tilaamamme huonekalut. Kiinnostaisiko sellainen teitä?

Näillä ajatuksillani ei nyt varsinaisesti ole tekemistä kuvien kanssa, jossa on edustettuna oma suosikkityylini eli rentojen ja aavistuksen sharpimpien vaatekappaleiden yhdistäminen. Trenssi on kulkenut mukana jo 10 vuotta ja onneksi en ole sitä poismyynyt, vaikka on ollutkin vuosia kun olen sitä käyttänyt vähemmän. Toki tällä hetkellä takinhelmojen pituudet ovat hieman pidempiä, mutta eiköhän tämäkin taas muutu tuota pikaa. 😀 Mitä tässä nyt on katsonut muotia ja trendejä niin what goes around comes around.

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!<3

X