Xenia's day

Suosikkimekossa

Teksti: Xenia

Tulin just tilitoimistotapaamisesta, jossa käytiin läpi seuraavia askelia yritysmuodon muuttamisen suhteen. Mä en nimittäin yhtään kestä, jos teen jonkun tärkeän asian väärin tai unohdan tehdä jonkun asian. Haluan saattaa toiminimen siihen kuntoon, että sen kirjan voi ikään kuin sulkea ja avata sit uuden kirjan ilman, että tarvitsee enää miettiä vanhoja juttuja.

En vaan tajua, miten mulle aina kertyy kaikki nimenomaan just samoille viikoille. Viimeisiä koulutehtäviä on tässä päällä samalla ja tietenkin just tytön synttäriviikonloppu samaan aikaan. Meillä on myös ensi viikosta ensimmäiset kaverisynttärit. Jos on jotain vinkkejä (muita kuin peltorin kuulokkeet) niin saa jakaa. Vähän pelottaa jo valmiiksi. 😀

Tytön synttärit kuitenkin vasta sunnuntaina ja sitä ennen juhlitaan ystäväni 3-kymppisiä huomenissa. Sitä ennen on kuitenkin paljon juttuja to do listalla, joten luulen, että menee iltatöiksi tänään.

P3140055P3140056P3140063

Mekko: Bubbleroom / tämä (kaupallinen linkki)

Nyt lyö pääkoppa niin tyhjää, että on pakko käydä hakemassa kahvia. Tietyllä tavalla rakastan kun on paljon tekemistä, mutta tällaiset uuden projektin startit on kyllä aina yhtä työläitä. Nopeasti se kuitenkin menee ja kunhan kaikki on hoidettu alkuun niin voi taas ihan eri tavoin keskittyä olennaiseen eli uuden yrityksen kasvattamiseen. Sen kun maalin pitää kirkkaana mielessä niin ei kiire haittaa ollenkaan.

Mitä ihaninta viikonlopun alkua teille! Mä olen kyllä aika innoissani, että pääsen taas koristelemaan kotia juhlia varten. Rakastan sitä yli kaiken ja tytön synttäreiden teemaväreinä onkin käytännössä kaikki sateenkaaren värit, joten sisäinen lapsi mun sisälläni hyppii jo tasajalkaa! 😀

X