Xenia's day

Suosikkitakissa

Teksti: Xenia

Linkit kaupallisia linkkejä.

Kuva on jo täällä aiemminkin nähty, mutta halusin omistaa erillisen postauksen tälle takkimallille, joka on ollut omassa käytössä lähes päivittäin. Itseasissa tämä kuuluu näihin: ”en koskaan laittaisi päälleni” kategorian vaatteisiin, mutta kappas vaan, tässä sitä ollaan ja itseasiassa nyt en oikein pidä lyhyemmistä takeista samoissa määrin. Tai sanotaanko niin, että lyhyet takit toimivat kyllä, mutta sellaiset reisimittaiset jotenkin tökkivät. Tästä syystä klassiset trenssini ovat olleet aavistuksen vähemmällä käytöllä vaikka tiedän kyllä, että tämäkin tulee muuttumaan taas pian.

P3290045

Tämän omani löysin itseasiassa ihan vähän aikaa sit Hennesin alesta. Jäiköhän tälle hintaa reilusti alle parikymppiä, eli on kyllä ollut jokaisen pennin arvoinen!

Keräsin teille vastaavan pituisia takkeja kauppojen tämän hetkisestä valikoimasta. Tällainen polven alle ulottuva pituus on mieluisa muuten myös mekkojen osalta, tällä hetkellä tuntuu todella siltä, että lyhyiden helmojen aikakausi on nyt ohi.

otherstories
1 / 2 / 3 / 4 / 5

Ylläolevista takeista ottaisin minkä tahansa, mutta jos olisi pakko valita vain yksi niin päätyisin varmaankin tuohon keskimmäiseen tai vaihtoehtoisesti tuohon ruudulliseen. Siinä on muuten toinen trendi, jonka suhteen minä tulen aika jäljessä. Ruutuja on nimittäin näkynyt katukuvassa jo vaikka kuinka pitkään, mutta mä olen lämmennyt niille vasta nyt.

hennes
1 / 2 / 3 / 4 / 5

Ruuduista puheen ollen. Tuo numer0 4 on todella kiva ja mallinsa puolesta just eikä melkein. Tätä haluaisin ehdottomasti sovittaa, todella kiva. Tuo numero 3 on ehkä kaikkein lähimpänä omaa takkiani ei vain värinsä, mutta myös mallinsa puolesta.

ellos
1 / 2 / 3 / 4 / 5

Selkeästi tämä uusi takin pituus on ulottanut vaikutuksensa myös klassikoihin, sillä trenssejä saa nyt melkein millä mitalla hyvänsä. Niistä löytyy niin lyhyttä, reisimittaista kuin pidempääkin mallia.

Oletteko te löytäneet jo tällaiset aavistuksen pidemmät takit vai pidättäydyttekö te polvipituisissa tai lyhyemmissä malleissa?

Tämä lähteekin tänään mukaan kohti Budapestiä, jossa onkin aavistuksen epävakaat säät. No, säiden takia ei sinne lähdetty, vaan hyvän seuran ja kauniiden paikkojen.

Blogi on hiljaiselolla maanantaihin asti, mutta päivitän instagramia tuttuun tapaan, eli pistäkää xeniasday seurantaan siellä!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Lue myös

X