Xenia's day

Suosikkitakkimalli – täydellinen myös raskausaikana

Teksti: Xenia

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Mä löysin viime keväänä H&M:n alesta oversized takin tummansinisenä, ja siitä alkoi mun rakkaus kohti pohjepituisia, aavistuksen väljempiä takkeja. En tiedä mikä siinä on, mutta jotenkin olen alkanut hieman karttamaan takeissa reisipituutta, joka joskus parisen vuotta sitten oli vielä todella paljon käytössä. En koe sitä samoilla tavoin mukavaksi ja imartelevaksi kuin pitempiä malleja ja itseasiassa pidänkin nimenomaan joko lyhyistä tai pitkistä takeista. Ehkä tämä vielä muuttuu tässä vuosien saatossa, mutta tällä hetkellä näin. Onko teillä takkityylissä samansuuntaisia muutoksia?

Se mikä pitkissä ja väljeissä takeissa on kaiken muun lisäksi hyvää on niiden toimivuus myös kasvavan vauvavatsan kanssa. Tässä postauksessa nähdyn Asokselta tilaamani takin saisi helposti kiinni vaikka vatsa olisi kaksinkertainen ja se on noin mutenkin mielestäni hurjan kiva. Puhdas ja raikas väri, ja mikä parasta, se on myös lämmin ja alle mahtuu tarvittaessa useampikin vaatekerros.

_DSC2117_DSC2063_DSC2113_DSC2145

takki: Asos / tämä

housut: Spanx / nämä (äitiysversiot) & tavallinen malli

kengät: Nike

aurinkolasit: Ray Ban (malli The Marshall)

Asosilla oli muutama vastaavan mallinen takki, jotka jäi mieleen. Erityisesti alla olevan kuvan numero 1&4 kiinnostavat. Etenkin tuo kirkas oranssi olisi ihana piristysruiske talveen ja aavistuksen maanläheisempänä sävynä tuo 1:nen olisi loistava vaihtoehto. Mitäs pidätte?

takit
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Tänään ei ole oikein saanut itseään käyntiin ja huono olikin iski lounaan jälkeen. Kaipa se on vain hyväksyttävä, että välillä tulee näitä päiviä ja myönnettäköön, että tuo ulkona viuhuava ”syysmyrsky” ei nyt oikein tee olotilalle mitään hyvää.

Nyt lähden käymään kirppiksellä viemässä vähän lisää tavaraa, jos vain selviän tästä sohvalta ylös. Olo on kuin kilpikonnalla selällään. 😀 Ja hei. Jos en ole täällä sanonut, niin kirppispöytänä on 172 Porvoon löytöpisteellä! Kivaa iltaa kaikille karmeasta säästä huolimatta. Kynttilät vain palamaan niin kyllä se siitä!<3

Lue myös

X