xenia's day

Sushibar + Wine

Teksti: Anna.fi
Note to self: Älä lataa tällaisia kuvia koneelle nälkäisenä. Tai itseasiassa, älä lataa ollenkaan, sillä viimeistään nämä kuvat nähdessäsi sulle tulee nälkä. 
Käytiin tosiaan eilen Nooran kanssa illastamassa Sushibar + Wine ravintolassa Fredalla, eikä tämä paikka tälläkään kertaa pettänyt odotuksia. Päädyin herkuttelemaan tuttujen ja turvallisten californiarullien lisäksi myös Nooran suosittelemalla Shake Mozzarella-nigireillä, jossa on merilohta, kevyesti grillattua mozzarellaa ja shisopestoa, sekä Skandi Gunkan nimisillä nigireillä, joissa on jokirapua, kylmäsavulohta, valkosipulimajoneesia ja sipulia. Noi viimeiset vei mun kielen mennessään, tähän asti syömistäni susheista ehdottomasti parhaimmistoa! 
Monet on kyselleet mun suosikkeja Helsingin sushiravintoloista ja jos kolme parhainta pitäisi sanoa, ovat ne Sushibar, Tokyo 55 ja Umeshu, ei tosin missään järjestyksessä. 
Loistavaa, nyt mulla on kauhea nälkä ja sushihimo, mutta pitää
syödä jääkaapin antimet ennen viikonloppua. Tylsyys sentään! 😀
Minkälaisista susheista te tykkäätte vai tykkäättekö ollenkaan? Mikä on teidän luottoraflanne, mitä tähän japanilaiseen herkkuun tulee?

Lue myös

X