Xenia's day

Suunnitelmien muutos!

Teksti: Anna.fi

En sit jaksanutkaan lähteä tänään mihinkään, mutta nyt tarkemmin ajateltuna ihan hyvä kun ensi viikolla on kevätkauden päättäjäiset ja sit viikonlopuks mennään Tampereelle juhlistamaan perinteisesti koulujen loppua.. 😀 Käytiin hakemassa taas leffaa illaksi ja tällä kerralla valittiin suomalainen tuotos..

Ja tällä kertaa oli tällaiset leffaeväät ja nyt J tuolta huutelee, että tekee mulle ranuja vaikka olen ihan ähky.. Ihan kuin mummolassa olisi hemmetti.. 😀

Huomatkaa käsi valmiusasennossa..

Koska loma koulusta on alkanut pääsi ruokajuomaksi tällaista…

Lasillinen kuplivaa oli juuri oikea juhlajuoma tähän hätään..Tää päivä on ollut ihan mahtava. Ensin kivaa kiertelyä kaupungilla ja salia ja sit herkuttelua sushilla ja noilla äsken näytetyillä herkuilla. Nyt J alkaa katsomaan jalkapalloa eli joudun keksimään jotain tekemistä (eli selailemaan nettikauppojen tarjontaa damn:D), mutta mahtavaa lauantai iltaa sinne kaikille rentoutujille ja bailaajille! Mä suunnittelenkin täällä jo päätä pahkaa erilaisia asukokonaisuuksia tuleviin illanistujaisiin, joita on muuten kolmet viikon sisällä (mitenköhän sitä jaksaa.. :DD)

Lue myös

X