Xenia's day

Syksy ja lämpimät sävyt

Teksti:
Xenia

Kaupallisessa yhteistyössä Ellos

Nyt kun syksy on täällä voi ihan hyvällä omallatunnolla keskittyä myysailemaan sohvan nurkassa ja nauttimaan pimenevistä illoista ennen kuin lähdetään täydellä tohinalla joulua kohti. Se on jännä miten aina syksyisin kaipaan lämpimiä sävyjä ja pehmoisia materiaaleja siinä missä kesällä kaipaan sisustukseen raikkautta ja keveyttä. Sisustus seuraakin mielestäni todella pitkälti juurikin sitä fiilistä, mitä kullakin hetkellä koetaan. Ja kuten sanottu, tällä hetkellä fiilis on kotoisa.

Katselin yhteistyökumppanini Elloksen kodintekstiilivalikoimaa ja löysin toinen toistaan kivempia vaihtoehtoja kotiin. Tässä valikoimassa edustettuna ovat juurikin lämpimät sävyt ja pehmeät materiaalit – kaikki ne mitä tarvitset tehdäksesi olosi mahdollisimman mukavaksi kynttilänvalossa sohvalla löhöillessä. Yllä olevat verhot ovat omaan makuuni täydellisen sävyiset. Pakko muuten myöntää, että kaltaiseni harmaahullu haluaa tämän kuvan nähdessään maalata seinät lämpimämmällä sävyllä.

ellos3 ellos

harmaat pussilakanat / beiget pimennysverhot

ruskeat pallavavoilee-verhot / ruskea torkkupeitto / terracotta lakanat

ruskeat pöytätabletit / terracotta tyyny /tummanruskeat lakanat 

ruskea samettityyny / ruskearuudullinen villahuopa / ruskeat pyyhkeet

Koodilla 425415 saatte 33%:n alennuksen tilauksenne kalleimmasta, normaalihintaisesta tuotteesta mukaan lukien brändit ja lisäksi 5%:n lisäalennuksen kaikista alehintaisista tuotteista. Alekoodi on voimassa 30.9 asti. Elloksen tekstiilivalikoima löytyy täältä ja verhovalikoima täältä. 🙂

X