Xenia's day

Syksyisempää asua ja kyselyä teille

Teksti: Xenia

Huomenta kaikki. Me oltiin eilen illalla syömässä ihan kaksin meidän tämän viikkoisen hääpäivän kunniaksi ja tänään lähdetään ystäväperheen kanssa kohti Tykkimäkeä, kivaa. Mä annoin tänään miehen nukkua ja lapset ovat jo saaneet mahan täydeltä smoothia ja leikkivät nyt kohtuullisen kiltisti tuossa keskenään. Niinpä ajattelin ottaa koneen esiin ja kirjoitella kuulumisia ihan viikonloppunakin. Toisaalta nyt kun aloitin olen aika satavarma siitä, että kohta mut tullaan keskeyttämään. 😀

Kohta kuitenkin suunnaksi Kouvola, harmillista tosin, ettei päästä pienelle roadtripille vielä uudella autolla, sillä saan sen ensi tiistaina.  En ole koskaan ollut mitenkään hulluna autoihin, mutta jotenkin tuo tuleva isompi auto tuntuu erityisen turvalliselta ja mukavalta. En jaksa odottaa, että lähdetään jonnekin pidemmälle sen kanssa.

En mä kuitenkaan autosta tullut puhumaan vaan halusin kysyä nyt tässä postauksen yhteydessä myös teidän toiveita. Mitä te haluaisitte lukea blogistani? Terveysjuttuja, liikuntaa, ruokaohjeita yms vai rehellisiä kuulumisia, tyylivinkkejä tai asunto- ja sisustusjuttuja?

Sana on vapaa!<3

Tässäpä yhtä ensimmäisistä syksyisistä asuista. Tätä mä olen odottanut.

P8130194P8130149P8130230

mekko: Happy Holly / tämä

kengät: Stuart Weitzman

laukku: Fendi

aurinkolasit: Ray Ban

Mitäs teillä on viikonlopun suunnitelmana? On jotenkin hassua, että tänäänkin on luvassa yli 20 asteen lämmöt, vaikka nyt mulle ihan hyvin kelpais jo sellaiset viileät kelit. Nämä kauden vaihtumiset on aina erikoisia kun aamusta saisi olla suurinpiirtein kevytuntsikka päällä ja iltapäivästä voisi viilettää hellemekossa. Joko siis palelet aamusta tai hikoilet kuin pieni porsas iltapäivästä. En kuitenkaan valita, imetään nyt aurinkoenergiaa oikein kunnolla!

Ihanaa viikonloppua teistä jokaiselle!

Lue myös

X