Xenia's day

Syksyisen sävyinen shortsihaalari

Teksti: Xenia

P8240171P8240177P8240183P8240182P8240186

shortsihaalari: Bubbleroom (tämä)

laukku: Mulberry (vastaava / vastaava)

kengät: Zara (vastaavat / vastaavat / vastaavat)

rannekoru: Hermes

Saapi nähdä onko tässä nyt viimeisen kerran lyhyet lahkeet/helmat tänä kesänä. Vähän näyttää siltä, että lämpötilat ovat maksimissaan jossain 17-18 tienoilla ja tällainen vilukissa vetää kyllä siinä vaiheessa pitkät lahkeet ja hihat päälle.

On muuten hassua, että meidän lapsista kumpainenkin on mieheni tapaan kuumakalle. Vauvakin alkaa hikoilemaan tosi helposti ja välillä päänvaivaa aiheuttaakin se, miten hänet pukea. Toisaalta kun katsoo esim Englantiin missä vauvat ja lapset puetaan tosi kevyesti suhteessa lämpötiloihin, eipä täällä Suomessa ihan hevillä lapset palellu. Usein meilläkin on suurin piirtein välikausivaatteet Enkuissa mukana kun paikalliset vetää lyhyillä housuilla, ilman pipoa ja tyyliin pelkkä pitkähihainen paita päällä. Mieheni on myös se, joka vetää shortsit jalkaan huhtikuussa, että kaipa se on tietyllä tapaa myös kulttuurisidonnainen juttu. Meillä puetaan lapset jopa liian lämpimästi ja siellä taas kevyemmin. Ehkä tässäkin olisi se kultainen keskitie paikoillaan ja toki ihmisetkin ovat yksilöitä!

Se nyt tuli mieleen tästä shortsiasusta ja toinen juttu on se, että juteltiin ystäväni kanssa siitä kuinka meillä molemmilla on fiksaatio tähän väriin. Hän on aika samansävyinen iholtaan kuin minä ja meidän molempien kaapit tursuaa khakinvihreää eri muodoissa ja malleissa. On takkeja, hattuja, paitoja ja housuja, you name it! Kaipa se on vaan se kun löytyy joku hyvä väri niin siitä sit pidetään kiinni kynsin ja hampain. 😀 Toinen sävy mistä tykkään kovasti on syksyinen tiilenpunainen (sellainen oranssiin/rusehtavaan taittava punainen), mutta sitä tuntuu löytyvän tosi harvoin! Mulla oli kerran yksi neule siinä sävyssä, mutta se katosi johonkin. Jotenkin se sopi omalle hipiälle tosi hyvin ja toi väriä kasvoille.

Mä aina tietyin väliajoin muuten huomaan googlettelevani eri sävytyyppejä ja sit mikä minä esimerkiksi olen. Jokaiselle kun sopii eri värit ja varmasti jokainen huomaa itsessään sen, että tietyissä väreissä sitä tuntee olonsa kauniimmaksi kuin toisessa. Mulla on näin just tässä vihreässä. Valkoinen puolestaan ei sovi ihan kasvojen lähelle samalla tapaa, mutta musta on ihan jees. Mun mielestä mulle sopii paremmin murretut sävyt kuin kirkkaat sävyt, mutta olisi kyllä mielenkiintoista kuulla tästä ammattilaisenkin näkemystä.

Tänään meillä onkin edessä isot ruokaostokset vauvan nimijuhliin liittyen ja sen lisäksi ajetaan hakemaan kakkua ja muita makeita herkkuja konditoriosta! Ihanaa lauantaita teille kaikille! Kertokaa muuten teidän lempisävyistä ja siitä minkä sävyn koette sopivan teille parhaiten! Oletteko te perehtyneet noihin eri ”sävytyyppeihin”, mihin ihminen jaotellaan ihonsävyn ja hiustensävyn mukaan?

Linkit kaupallisia linkkejä.

Lue myös

X