Yleinen

Syksyisessä ribbimekossa

17.9.2017 Teksti: Xenia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä.

P9080259P9080256P9080239P9080249P9080235

mekko: NAKD (vastaava)

kengät: Pomar (vastaavat ja vastaavat)

laukku: Mulberry (vastaava)

Mainitsen teille varmaan jonkun aikaa sit siitä miten ihmisiä voidaan jaotella väriensä puolesta eri vuodenaikoihin ja kuinka eri sävyt sopivat eri ihmisille ja niin edespäin. Mä perehdyin asiaan hieman enemmän ja kappas vaan vastauksena tulikin se, että juuri ne sävyt sopivat mulle parhaiten joista olen kaikkein eniten aina tykännyt juuri siksi että niissä olo on tietyllä tavalla jotenkin kauniimpi.

Varmaan jo kaikille teillekin selväksi tulleena esimerkkinä mun kohdallani on khakinvihreä ja sen lisäksi tällainen murrettu ruosteenpunainen, josta tykkään niin paljon että tulipa hankittua villainen kaulahuivi siinä sävyssä juuri vastikään. Mekkohan ei itsessään ole mitenkään imetysystävällinen, mutta siihen ei tuolla lyhyehköllä visiitillä ollut mitään tarvettakaan! Kengiksi valikoituivat syyskengät, jotka kaivoin kaapin pohjalta into piukeana pari viikkoa sit (tyyliin 1.9). Syksy ja etenkin alkusyksy kirpakoine ilmoineen taitaa olla mun lempi vuodenaikani, en oikeastaan tiedä edes miksi. Mikään muu kausi ei kuitenkaan herätä mussa yhtä kotoisia tunteita kuin syksyn pimenevät illat ja se luonnon väriloisto. Kyllä saa olla iloinen kun meillä on nämä neljä hyvin erilaista vuodenaikaa!

Tällainen asu tällä kertaa, mitäs te tykkäätte tästä vanhasta mekosta joka ihanan pituutensa ja materiaalinsa vuoksi sopii niin kivasti syksyyn ja talveen!

Kommentit (8)

wau, ihania kuvia. Olet tosi kaunis 🙂
Olen huomannut saman asian värien suhteen. Itse ole kesällä syntynyt ja myös sävyiltäni kesä, ja jalokivivärit, kuten lila, turkoosi, pinkki miellyttävät omaa silmää ja sopivat ihoni sävyyn hyvin, vaikka se hyvin vaalea onkin.

Näyttää tosi hyvältä! Eikä susta todellakaan näy, että olisit synnyttänyt.
Onko sulla jotain vinkkejä tällaisten vartalonmyötäisten mekkojen ja sukkahousujen yhdistämiseen ilman, että sukkahousujen rajaa tai alusvaatteiden rajoja näkyy? 😀 mulla on tästä täysi pakkomielle enkä voi käyttää urheilussa tietyn mallisia alushousut, etteivät vain näy mitenkään. Mistä siis ostaa parhaat sukkahousut? ?

Kiitos kauniista sanoista Tarza!<3 Mä käytän ensinnäkin aina sellaisia "saumattomia alushousuja ja nostan sukkahousut tuonne ritsikoihin asti eli ostan mieluummin yhden koon isomman! 😀 Mulla on milloin mistäkin, Hennesiltä ja Lindexistä taitaa olla suurin osa eli mitään suosikkia ei vielä ole eli jos jollain on niin kuulen minäkin mielelläni! 😀

Toi mekko on aivan ihana ja pukee sua niin kauniisti. Löytäispä itsekin enemmän vastaavanlaisia! 😀 Sellanen kyssäri, että mistä/minkä merkin se sun uus huivi on? 🙂 Oon itsekin nimittäin haaveillut vastaavan sävyisestä hyvälaatuisesta huivista!

Se on Filippa K:n, voin suositella! 🙂

Hei Xenia! Löysin mummolastani pojan kanssa kaappeja tutkiessa Muumi-lehden vuodelta -95, taakse joku lapsi kirjoittanut Xenia Andersson! Asutaan siis Porvoossa, lehti on varmasti sinun vanha! Ihan hauska sattuma 🙂 Jos haluat lehden, niin saat 😀 T. Pitkäaikainen lukija

Eihän, aivan mahtava sattuma!<3 Ihana! 😀

Ihanan syksyinen asu! Mun pitäisi ehdottomasti myös löytää jotakin kivoja mekkoja, jotka menisi niin arjessa kuin vähän siistimmässäkin hetkessä.

Ja syksy, ehdottomasti yksi mun lempparivuodenajoista! Luonto on niin ihana, voi käydä kauniissa maisemissa koirien kanssa lenkkeilemässä, nautin :D!

Ja puhumattakaan, että taas voi alkaa maistella kaikkia uusia teemakuja. Onko sulla jotakin suosikki teemakua? 🙂 Olisi kiva kuulla! Mukavaa syksynalkua. <3

wau, ihania kuvia. Olet tosi kaunis 🙂
Olen huomannut saman asian värien suhteen. Itse ole kesällä syntynyt ja myös sävyiltäni kesä, ja jalokivivärit, kuten lila, turkoosi, pinkki miellyttävät omaa silmää ja sopivat ihoni sävyyn hyvin, vaikka se hyvin vaalea onkin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *