Xenia's day

Syksyisessä ribbimekossa

Teksti: Xenia

Postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä.

P9080259P9080256P9080239P9080249P9080235

mekko: NAKD (vastaava)

kengät: Pomar (vastaavat ja vastaavat)

laukku: Mulberry (vastaava)

Mainitsen teille varmaan jonkun aikaa sit siitä miten ihmisiä voidaan jaotella väriensä puolesta eri vuodenaikoihin ja kuinka eri sävyt sopivat eri ihmisille ja niin edespäin. Mä perehdyin asiaan hieman enemmän ja kappas vaan vastauksena tulikin se, että juuri ne sävyt sopivat mulle parhaiten joista olen kaikkein eniten aina tykännyt juuri siksi että niissä olo on tietyllä tavalla jotenkin kauniimpi.

Varmaan jo kaikille teillekin selväksi tulleena esimerkkinä mun kohdallani on khakinvihreä ja sen lisäksi tällainen murrettu ruosteenpunainen, josta tykkään niin paljon että tulipa hankittua villainen kaulahuivi siinä sävyssä juuri vastikään. Mekkohan ei itsessään ole mitenkään imetysystävällinen, mutta siihen ei tuolla lyhyehköllä visiitillä ollut mitään tarvettakaan! Kengiksi valikoituivat syyskengät, jotka kaivoin kaapin pohjalta into piukeana pari viikkoa sit (tyyliin 1.9). Syksy ja etenkin alkusyksy kirpakoine ilmoineen taitaa olla mun lempi vuodenaikani, en oikeastaan tiedä edes miksi. Mikään muu kausi ei kuitenkaan herätä mussa yhtä kotoisia tunteita kuin syksyn pimenevät illat ja se luonnon väriloisto. Kyllä saa olla iloinen kun meillä on nämä neljä hyvin erilaista vuodenaikaa!

Tällainen asu tällä kertaa, mitäs te tykkäätte tästä vanhasta mekosta joka ihanan pituutensa ja materiaalinsa vuoksi sopii niin kivasti syksyyn ja talveen!

Lue myös

X