Xenia's day

Syksyn fiilistä

Teksti: Xenia

insta

Viimepäivät ollaan saatu nauttia oikein todella syksyisistä säistä. Aurinko on paistanut kauniisti, mutta tuuli on ollut sen verran kylmää, ettei ilman lämpimämpää takkia enää selviäkään. Toisaalta sanon vuodenaikaan katsomatta sitä, että ei ole mitään väliä minkälainen ilma ulkoillessa on, kunhan on pukeutunut sään mukaan. Aika kauas ollaan tultu siitä teinistä, joka juoksenteli talvet läpeensä sellaisilla pienillä kesälenkkareilla ja takit olivat aina muodikkaasti todella lyhyitä. Pipoja ei voitu pitää, koska tukkahan siinä olisi mennyt pilalle, mieluummin jäädytettiin korvia ja pääkoppaa hullussa pakkasessa ja viimassa. Voi niitä aikoja.

Joka tapauksessa, meillä siis mennyt tämä viikonloppu mukavan rennosti. Perjantaina meillä oli date night mieheni kanssa ja pääsimme kaasojeni häälahjaksi hankkiman lahjakortin kera maistelemaan Meat Districtin herkkuja. Voi jestas sentään, oli niin herkullista, en voi kuin suositella! Eilinen meni puolestaan rennosti oleskellessa. Meillä on tämän viikon aikana oltu vähemmän tai enemmän nuhassa ja flunssassa, joten päivän ohjelma oli pitkälti rentoilua ja kevyttä ulkoilua. Illasta lämmitettiin sauna ja katsottiin pari jaksoa Narcosia. Silmät kiinni jo reilusti ennen yhtätoista ja aamulla tyttö herätti klassiseen Mamma ja daddy lauluun puoli kahdeksalta. Juuri tein meille banaanipannareita ja nyt tyttö tekee tuossa palapeliä vieressä. Mä annan yleensä miehen nukkua viikonloppuisin kun hän heräilee lähes poikkeusetta melkein pari tuntia aikaisemmin joka ikinen arkiaamu, minä en siis extraunta tarvitse, mutta hänen kohdallaan se auttaa varmasti jaksamista.

Eilen juteltiin muuten miehen perheen kanssa joulun ajasta ja ajateltiin että lähdettäisiin ennen joulua vaikka yhdeksi yöksi ja pariksi päiväksi Tallinnaan. Alunperin meillä oli ajatuksena suunnata Lappiin, mutta oltiin sen suhteen auttamatta liian myöhässä, kun majoitukset alkoivat olemaan todella kalliita ja sama juttu lentojen kanssa.

Saapi nähdä mitä tänään keksitään, tekis nimittäin mieli tehdä jotain. Ehkä käydään Ikeassa hakemassa pari verhotankoa (taas) ja muutama kehys et voisin alkaa toteuttamaan tuota portaikon kuvakollaasia. Nyt tosin kyllä mietityttää se minkä värisillä kehyksillä lähdetään liikenteeseen. Siivosin nimittäin alakerran komeron tällä viikolla ja meillä on valkoisia kehyksiä ja tauluja vaikka muille jakaa. Mä lähinnä vaan ajattelin että vaaleaa seinää vasten olis kiva kun se kehys pomppaisi esiin enemmän, mut pitää vielä miettiä. Ehkä niitä valkoisia kehyksiä voisi käyttää esim meidän huoneessa kun seinä on tummempi..

Oli mitä oli, nyt juon tämän ihanan kupin kahvia ja sit otetaan piirustustarvikkeet esiin. Ehkä tyttö taikoo meille jonkun taideteoksen tuon jo yhden tekemänsä viereen<3 Mukavaa sunnuntain jatkoa teille, alla vielä muutama tärppi!

ps. Käykää kurkkaamassa Elloksen valtava mid-season sale, joka löytyy täältä! 🙂

pps. Boozt.comissa vain tänään 20%:n alennus talven kengistä koodilla SHOES20

kaupallisia linkkejä

Lue myös

X