Mainos xenia's day

Syksyn kuumin takki – tekoturkis

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö

Mainos: Ellos

Syysilmat ovat nyt todenteolla täällä ja sitä myöten on aika siirtää katse (ja ihan kontreettisesti pukeutua) syysvaatteisiin. Syksyiset mallistot ovat saapuneet kauppoihin ja muutama trendi sieltä nouseekin esiin. Väreinä nähdään kauniita murrettuja sävyjä, kuten kuparinruskeaa ja sinapinkeltaista ja sen lisäksi olen huomannut kuinka tekoturkikset ovat tulleet toden teolla jäädäkseen. Näitä on näkynyt jo useampina vuosina, mutta tuttuun tapaan mä tulen trendien suhteen vähän perässä. Yksi tekoturkisvaate mun kaappiin on jo tiensä löytänyt, sen näitte edellisessä postauksessa, mutta nyt halusin tuoda esiin omia suosikkejani Elloksen tekoturkisvalikoimasta. Aivan mielettömän upeita!

ruskeat ja beiget

Mun silmääni mielyttää erityisen paljon nuo lämpimät ruskean ja beigen sävyt. Ne yhdistettynä esimerkiksi tiilenpunaiseen ja kultaan tekisivät kokonaisuudesta kauniin syksyisen. Mun kaksi ehdotonta suosikkia koko valikoimasta ovat tuo ylemmän kollaasin beige tekoturkiskauluksellinen takki ja tässä alla oleva harmaa tekoturkis. Molemmat mielettömän upeita ja vieläpä todella edullisia.

mustat tekoturkikset

Mielestäni tuo harmaa tekoturkiskaulus sopii täydellisesti pehmentämään skarppia nahkatakkia. Alle vain pehmoinen neule ja siistit housut niin toimistokelpoinen asu on valmis. Tuossa asussa onkin todella kivasti yhdistelty pehmeää ja kovaa, skarppia ja rennompaa ja juuri siitä syystä se varmasti niin onnistunut onkin!

värejä

Jos värejä kaipaatte, niin niitäkin löytyy ihan laidasta laitaan. On smaragdinvihreää, kaunista marjanpunaista ja villeimmille leopardikuviota. Sen verran arka olen vielä, että pysyttelen tässäkin trendissä niissä omissa suosikkiväreissäni, mutta mistäs sitä tietää tulevasta, ehkä minä vielä jonain päivänä räväytän!

Lopuksi halusin koota teille vielä kaksi inspisasua kahden suosikki-tekoturkistuotteen ympärille. Olkaat hyvät!

mustaharmaa

Mustan ja harmaan kaverina yksinkertaisia kultakoruja ja pehmeän takin vastapainoksi nahkahousut ja nupukkiset nilkkurit. Jottei asu olisi liian musta-harmaa sipaisisin huulille klassista punaista ja tukan laittaisin tiukalle poninhännälle, jolloin pooloneulekin pääsee paremmin oikeuksiinsa.

ruskeajabeigeRuskean eri sävyt, tiilenpunainen ja poltettu oranssi näyttävät todella kauniilta rintarinnan. Asun viimeistelin nimenomaan konjakinruskeilla asusteilla, jotka sopivat toisiinsa täydellisesti.

Kyllä nyt kelpaa ottaa syksy vastaan!

Oletteko te jo päässeet sisään tämän syksyn tekoturkistrendiin vai haluaisitteko käyttää edelleen kesämekkoja? Mikäs näistä kaikista on muuten teidän suosikkinne?

X