Xenia's day

Syksyn pehmoisin vaate!

Teksti: Anna.fi
Oi, mä vaan olen neulefani henkeen ja vereen. Omani haluan pehmeänä, klassisena ja uutena toiveena myös rentona. Neule on ihana vaate kun se niin helppo ja lämmin. Usein kun en keksi mitään muuta päällepantavaa, päädyn neuleeseen, ne kun ovat jo itsessään niin kivan näköisiä. Eräs lukija pyyteli multa postausta neuleista, ja eri tavoista yhdistää neuleita. Täältä pesee..

Kuvasin tänne nimenomaan neuleita, enkä neuletakkeja, sillä käytän enimmäkseen juuri ensin mainittuja. No, miten sitten neuleen yhdistän..

Kirjastoon / luennolle


Rento neule, pehmeät ja joustavat farkut (aka Dr Denimit!!), lämpöiset kengät, lämmin ja pehmeä huivi, olkalaukku ja kello ranteeseen..
Kaupungille


Rennohko neule, siniset farkut, mustat saappaat, burgundy laukku, klassinen trenssi ja ripaus kultaa asusteiden muodossa. 
Töihin / palaveriin


Siistimpi neule, kauluspaita alle, mustat housut, mustat kengät ja laukku. Hieman extraa kultaisella statement korulla ja kellolla.
Mikäs on teidän lemppari kokonaisuus? 🙂
Keräilin vielä tähän perään kaikkia kivoja neuleita näytille:
Ylärivi vasemmalta: harmaa neule, oranssi neule, beige neule. Alarivi vasemmalta: raidallinen neule, tummansininen neule, vaalea turkoosi neule.

Palmikkoneuleet ja raitaneuleet on kyllä sellaisia klassikoita, että niihin voi vähän panostaakin. Vaalean ja keltaisen hankin Outletista Jenkeistä ja tummansinisen Gantin kolmisen vuotta sitten Suomesta. Laatu on noissa kyllä kohdillaan. Varsinkin tummansinistä on tullut pestyä jo monta kymmentä kertaa, ja vieläkin se on laadultaan kuin uusi. Laatu maksaa, mutta parhaimmassa tapauksessa se kestää hyvin kauan. Valitettavaa on toki se, että nykypäivänä kaikessa laatu ei kulje hinnan kanssa käsi kädessä. Tämän olen omakohtaisesti joutunut muutaman tuotteen kohdalla kokemaan..

Kertokaas vähän minkälaisia neuleita te suositte? Oletteko rentojen neuleiden ystäviä, vai haluatteko omanne tyköistuvina?

sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X