Xenia's day

Syksyn sävyissä

Teksti: Xenia

Mistä johtuu, et välil ei saa unta, vaikka olis käynyt ulkoilemassa, syönyt hyvin ja ollut ihan rauhallisin mielin ennen nukkumaanmenoa? Viime yönä jotenkin tiesin jo silmät sulkiessani, että tästä tulee katkonainen yö ja heräsinkin joskus kolmelta vain pyöriäkseni sängyssä pari tuntia ennen kuin sain juuri ennen kellon soittoa unen päästä kiinni. Noina hetkinä se normaalisti niin mukava sänky onkin tosi epämukava ja kaikki asennot tuntuvat vain vääriltä. Olikohan täysikuu? 😀 Kuuhullu ilmoittautuu.

Tää aamu ei muutenkaan ole se paras, mutta näitä tulee aina välillä. Olin nimittäin laittamassa hiuksia kun huomasin kokonaisen hopeashampoon valuneen kylpyhuoneen kaapin pohjalle. Siinä oli lähes kaikki sinisenä. Teki mieli vain jättää koko sotku sinne, mutta sain kyl siivottua aika hyvin, mitä nyt on kädet sinisenä nyt.

P9020295P9020278

Kaivelin muuten tuossa esiin jo hieman syyskenkiä ja huiveja. Miten pidänkin tästä kerrospukeutumisen kaudesta. Olen niin kyllästynyt sandaaleihin, mutta eiköhän niitäkin tule taas ikävä viimeistään siinä vaiheessa kun on saanut pari kuukautta pakata lapset autoon toppavaatteissa ja kengissä. Tänä talvena taidan tosin saada jo pojalta vähän apuakin pukemisessa – mikäli hän sille päälle sattuu 😉

P9020305P9020332

Mekko: Lindex

Neule: Arket

kengät: Comverse

aurinkolasit: Ray Ban

Tällä viikolla yritän saada eteenpäin muutamaan sisustussuunnitteluprojektia, joten tulee suhailtua jonkun verran autollakin. Toisaalta pidän nimenomaan siitä, että päivän to do listalla on täysin erilaisia juttuja. Tälle päivälle olen muun muassa aikatauluttanut postauksen teon, erään projektin vaatejärjestelmien suunnittelun, muutaman yhteystyön suunnittelun ensi kuulle ja lisäksi kuvaillaan Jannin kanssa piakkoin. Ei kyllä ole yrittäjänä koskaan käynyt aika pitkäksi, se on varma.

Tänään taitaa muuten olla aika kesäiset lämpötilat, mutta ennusteiden perusteella sit viilenee ihan urakalla. Ei siis tarvitse enää hikoilla kun on väkisin vedettävä neule päälle. Se onkin järkevää pukeutua kalenterin, eikä vallitsevan ilman mukaan.

Ihanaa tiistaita kaikille! 🙂

 

 

Lue myös

X