elämä

Syksyn sporttimuotia ja treenivaatteiden pesua

27.8.2018 Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Bio Luvil

Viime keväänä aloitin Bio Luvil -pesuainemerkin kampanjakasvona ja teinkin silloin postauksen Bio Luvilin Color -pesuaineeseen ja Bio Luvilin Wool & Silk -pesuaineeseen liittyen. Yhteistyö jatkuu nyt syksyllä heidän muiden tuotteidensa osalta ja ihan ensimmäisenä keskitytään sporttivaatteisiin ja niiden pesuun. Sitä varten on nimittäin oma pesuaineensa: Bio Luvil Sport.

Kerron myöhemmin pesuaineesta itsestään, mutta sitä ennen halusin tuoda esiin tulevan syksyn treenimuotia, tai jos ei treenimuotia, niin sitä, mikä minun silmääni tänä syksynä miellyttää urheiluvaatteissa. Ei tule varmaan yllätyksenä, että en ole sieltä ihan rohkeimmasta päästä mitä tulee pukeutumiseen, mutta täytyy sanoa, että yllätin itsenikin siinä, miten suuresti olen pitänyt näistä alla näkyvistä kuosillista treenitrikoista!

P8140147

Itseasiassa tässä treeniasussa yhdistyy kaksi suosikkiväriäni, puuterinen vaaleanpunainen ja viininpunainen, joka on suuresti mieleen tällaiselle syysfanille. Itseasiassa harkitsin jo näitä kuvia nähdessäni, että lisäisin tuonne vierassängynkin päälle muutaman viininpunaisen tyynyn, mutta siitä lisää erillisessä postauksessaan!

P8140132

Puuterisen treeniasun jatkoksi kuuluu aina ehdottomasti myös huppari, treenin jälkeen tulee nimittäin helposti vilu, jos ja kun hiki on päässyt treenin aikana yllättämään.

Puuterisen roosan ja viininpunaisen lisäksi harmaa ja musta toimivat aina vaatteessa kuin vaatteessa. Ennen vedin lähes aina täysmustilla treenitrikoilla, mutta tätä nykyä olen alkanut sillä rintamalla hieman leikkisämmäksi, joista nämä alla näkyvät harmaa-mustat trikoot ovat hyvänä esimerkkinä. Loppupeleissä hyvin simppelit ja jopa klassiset, mutta silti niissä on sitä jotain! Tykkään suuresti!

P8140153

Lisäksi nostaisin nyt sporttimuodista puhuttaessa esiin vyötäröleikkaukset. Ennen nimittäin suosittiin hyvin matalavyötäröisiä treenitrikoita, mutta nykyisin korkeampi vyötärölinja on hyvin suosittu vaihtoehto. Se luo kauniin siluetin, mutta tärkeimpänä ominaisuutena on niiden mukavuus. Ei tarvitse nykiä trikoita ylös ja sen lisäksi minä koen korkeamman vyörärölinjan jotenkin ryhdistävänä tekijänä mitä tulee vatsaan.

P8140165

Mä tykkään vaihtaa kotonakin treenatessa treenivaatteet päälle, sillä jotenkin siinä pääsee sisään treenifiilikseen ihan eri tavalla. Toki jos teen jotain rauhallista, kuten joogaa, jätän yleensä pehmeät kotivaatteet päälle, mutta yhtään kovempaa hikiliikuntaa suunnitellessa vaihdan vaatteet saman tien toisiin.

P8140178

Treenivaatteet ovat usein materiaaliensa puolesta erilaisia kuin normaalit vaatteet, eivätkä kestä mitään 60 asteen pesuja, vaikka ne itseasiassa joutuvat suuremmalle koetukselle kuin monet muut vaatteet. Treenatessa hikoilee ja vaatteet joutuvatkin pesuun jokaisen treenauksen jälkeen. Mutta miten saada välillä jopa araksi luokiteltavat materiaalit puhtaiksi ja raikkaiksi alemmissa pesulämpötiloissa?

Bio Luvil Sport – pesuaine on suunniteltu juuri tätä tarkoitusta silmällä pitäen – huoletimaan urheiluvaatteistasi. Sport -pesuaine on kehitetty erityisesti teknisille tekstiileille, joita urheiluvaatteet hyvinkin usein ovat. Pesuaine huuhtoutuu hyvin pois myös alemmissa pesulämpötiloissa eikä se sisällä haalistavia valkaisuaineita. Treenivaatteista tulee puhtaita ja raikkaita, ilman että ne haalistuvat!

P8140188

Uusi, tiivistetympi koostumus takaa sen, ettei pesuainetta tarvitse käyttää paljoakaan, ja pesuaine on täten hyvin riittoisaa. Minä olen löytänyt tälle myös toisen käyttötarkoituksen ja nykyisin pesemmekin mieheni työvaatteet myös tällä pesuaineella. Ne kun kokevat paljon fyysistä työtä tekevällä ja ovat mielestäni täysin urheiluvaatteisiin verrattavissa.  Olen tällä pessyt myös muutaman ulkoilutakkini, jotka ovat nimenomaan teknistä materiaalia. Rakastan tämän pesuaineen tuoksua, se tekee vaatteet todella raikkaiksi!

P8140193

Muistetaan muuten myös se, että lajitellaan ne urheiluvaatteet värien mukaan pesukoneeseen laitettaessa. Vaaleaharmaa ja nude menevät hyvin samassa koneellisessa, mutta musta sit erikseen. Itseasiassa harmaa menee myös mustan kanssa, eli se on helppo pestävä. Minä pesen urheiluvaatteet aina pesulapun mukaan, yleensä 40 asteessa ja sit 30 asteessa, jos näin käsketään!

Halusin muuten nyt näin omaa sporttimuotiani näyttäneenä keräillä hieman syksyistä inspiraatiota myös kollaasin muotoon. En voinut vastustaa kiusausta ja kerätä hieman saman tyyppisiä vaatteita värien suhteen kuin mitä minulla on tämän postauksen kuvissa! 🙂

treenivaatteet

Kauniita sävyjä, mukavia malleja ja lämpiä huppareita. Tuon viininpunaisen ulkoilutakin nähdessäni oikein haistan raikkaan syysilman punaisena, oranssina ja keltaisina hehkuvien puiden katveessa. Olen henkeen ja vereen syysihminen ja siitä saa vielä enemmän irti kun pitää itsestään hyvää huolta, liikkuu mieleisellään tavalla ja nauttii samalla puhtaista ja hyväntuoksuisista vaatteista!

Oletteko te pesseet treenivaatteet yleensä eri pesuaineella vai kaiken muun kanssa sekaisin?

Voita vuoden pesuaineet!

Vastaa kyselyyn ja voita vuoden pesuaineet! Paketti sisältää 16 kappaletta Bio Luvil -pesuainetta ja 6 kappaletta Comfort- huuhteluainetta, arvo noin 65 euroa. Osallistu kilpailuun täällä!

Xenia

Instagram

  • Sain täydentää aurinkolasivalikoimaani yhteistyökumppanini @sunglassesshop valikoimalla ja päädyin Dolce & Gabbana DG4304 mallin lisäksi tuttuakin tutumpaan klassikkoon eli Ray Banin Aviator malliin klassisessa ruskeassa sävyssä ja polarisoivalla linssillä! Itseasiassa nämä on hyvin lähellä niitä, jotka menetin Kap Verden aaltoihin!🤣 Kevätaurinko alkaakin jo paistaa, joten jos olette hankkimassa aurinkolaseja, saatte 20%:n alennuksen jo valmiiksi edullisista hinnoista koodilla XENIA20 31.3 asti. Koodi ei toimi Guccin, Maui Jimin, Tom Fordin eikä Victoria Beckhamin aurinkolaseihin. Laitan vielä stooreihin suorat linkit näihin molempiin. Kummasta te tykkäätte enemmän, Dolce & Gabbanan vai Ray Banin laseista?😎 #kaupallinenyhteistyö #sunglassesshop #dolceandgabbana #rayban #raybanaviator

xeniasday

Kommentit (17)

Pesen samoilla pesuaineilla, joskus erikseen ja joskus yhdessä muiden vaatteiden kanssa. Koitan välttää turhan usein pesemistä ja hyvin toimii tämä kuvio, treenivaatteet pysyneet hyvinä. Bio luvil on mun lemppari, kiva arvonta!

Moi.

Saatko siitä raha jos noita trenivaatteoden kuvia klikkaa?

En, mutta pääset katsomaan muita kuviani Flickr kansioon. 🙂

Heippa, mistä noi treenivaatteet on mitkä on sun päällä? Toi huppari? 🙂

Bubbleroomilta! 🙂 Heidän oman merkkinsä vaatteita!

Mä oon pessyt kaiken sekaisin, asun yksin niin pyykkiä tulee niin vähän, että kaikki 40 pesun kestävät menee samassa koneellisessa. Muutenkin pyrin välttämään urheiluvaatteiden pesua turhan usein, jotenkin sitä ajattelee mikromuovin irtoamista noissa teknisissä vaatteissa, yleensä käytän n. 4 kertaa samoja treenivaatteita, tuuletus välillä riittää. Mutta totta on se, että vaikka treenaa ”kotona”, on ne urheiluvaatteet saatava päälle antamaan vähän boostia! 🙂

No se on kyllä totta, että ekologisuuskin on hyvä ottaa huomioon. Mä pesen tosi pienet määrät pikaohjelmalla, tai sit lyhyemmällä pesulla, toimii sekin! 🙂

Erikseen ja samassakin,parempi pesutulos tulee,kun pesee erikseen.

En vaan pääse yli siitä kuinka kaunis sä olet!
Noi hiukset on täydelliset ja sun olemus on täydellinen!
Oot niin hyvinvoivan näköinen! 🙂

Ja sitten itse asiaan 😀
Pesen kaiken samoilla aineilla, ja lajittelenkin älyttömän laiskasti 😀

PS. Teetkö postauksen teidän kierrätyksestä. Toisin sanoen, kierrätättekö mitä, ja miten.

Voi kiitos, miten piristitkään mun päivääni! Kauniisti sanottu! Heh, mä olen nykyisin tosi tarkka, ennen heittelin ties miten, mutta siinä menee kyl välillä sit joku vaate pilalle! 😀 Ja hyvä idea. Siitä oli just puhetta miehen kanssa pari päivää sitten! 🙂

Treenivaatepyykki pestään meillä lähes päivittäin ja aina omassa koneellisessaan. Käytän niiden pesussa koneesta löytyvää sport-ohjelmaa, joka mahdollistaa hellävaraisemman pesun. Täytyykin seuraavaksi kokeilla tuota pyykinpesuainetta! 😄

Onpa kätevä tuo pesukoneen sport pesuohjelma. Saanko udella minkä merkin pesukone teillä on? Meiltä löytyy kyllä kohtuu kattavasti, mutta lähinnä silkki/villalle ja sit ne ”perusohjelmat”. 🙂

Moikka! Kivat värit urkkavaatteissa, minkä merkin nämä ovat? Näyttävät hyvin istuvilta. ☺️

Nämä ovat Bubbleroomin! 🙂

Mukana arvonnassa – ja miten ihanan hempeää vaaleanpunaista! Juosta en vielä aikoihin saa nyt synnytyksen jälkeen – mutta aina uudet lenkkarit voisi hankkia 😀

Täällä myös arvontaan osallistuja! Bio Luvilin pesuaineet ovat myös omia suosikkeja tehokkuutensa ja raikkaan tuoksunsa vuoksi 🙂

Hei, et oo aikoihin tehnyt mitään ihonhoito tai meikkipostausta. Vai onko mennyt ohi? 😀 Voisitko kertoa luottotuotteet?

Ja teit joskus tässä videon kodistanne johonkin mediaan, mutta en löydä sitä enää. Onko sitä enää missään?

Pesen samoilla pesuaineilla, joskus erikseen ja joskus yhdessä muiden vaatteiden kanssa. Koitan välttää turhan usein pesemistä ja hyvin toimii tämä kuvio, treenivaatteet pysyneet hyvinä. Bio luvil on mun lemppari, kiva arvonta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *